Onda publica les bases de les ajudes a empreses i a persones desocupades per a fomentar la contractació

L’Ajuntament oferirà ajudes de fins a 4.500 € per contracte indefinit que creen els empresaris locals

Onda publica les bases de les ajudes a empreses i a persones desocupades per a fomentar la contractació
08/02/2020 -

L’Ajuntament d’Onda bonificarà a les empreses i autònoms, situats a la ciutat, que contracten a onders amb ajudes que oscil·len entre els 500 euros per als contractes d’almenys sis mesos i els 4.500 euros per contracte creat de llarga duració o indefinit.

Aquesta iniciativa persegueix fomentar l’ocupació local estable i de qualitat, alhora que brinda una oportunitat laboral a les persones que tenen més difícil accedir al mercat laboral.

Per aqueix motiu, el programa prioritza les ajudes a les empreses que contracten a onders majors de 50 anys, que tindran 1.000 euros per als contractes de sis mesos i de 4.000 euros per als indefinits. També podran comptar amb ajudes les persones amb diversitat funcional, els joves que s’incorporen al mercat laboral i les famílies monoparentals o amb tots els seus membres en desocupació. A més tindran una bonificació addicional de 500 euros, les persones en situació de desocupació de llarga duració i que no siguen perceptors de prestacions.

El regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha explicat que “des de l’equip de govern popular estem treballant per obrir les portes al mercat laboral a aquelles persones que el tenen més difícil i, alhora, fomentar la creació de nous llocs de treball entre els nostres empresaris i autònoms”.

Tindran una bonificació els contractes formalitzats a partir de l’1 de gener de 2020 amb les persones desocupades que pertanguen als següents col·lectius i que estiguen inscrites en l’Agència de col·locació de l’ajuntament, com a requisit indispensable.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari