Onda concedeix els primers 18.000 euros del 'Pla Supera' per als negocis que han hagut de tancar per Covid

Onda concedeix els primers 18.000 euros del 'Pla Supera' per als negocis que han hagut de tancar per Covid
22/11/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ja ha concedit els primers 18.000 euros del ‘Pla Supera’ per als negocis locals que han hagut de tancar per rebrots de Covid-19, bé per resolució de l’autoritat sanitària competent o bé com a mesura de contenció de la propagació del virus. Així, dotze empresaris onders ja han cobrat les ajudes de 1.000 euros i altres cinc les rebran durant els pròxims dies.

Cal recordar que aquest programa està dotat amb una inversió total de 200.000 euros per a pagar les despeses de l’establiment per cada període de suspensió temporal de l’activitat continuat, igual o superior a 10 dies, que els afecte i es vegen obligats a tancar per comptar en la seua plantilla amb personal en situació de baixa laboral per diagnòstic positiu en COVID-19 i la necessitat de guardar la quarantena corresponent. El període contemplat per a sol·licitar les ajudes s’estipula des de l’1 de juliol, amb caràcter retroactiu, fins al 15 de desembre. Les bases es poden consultar en la web www.onda.es.

“En aquests moments difícils hem d’estar al costat dels negocis locals, ajudant-los a alçar la persiana cada dia. El comerç local és la vida d’Onda i manteniment econòmic de moltes famílies, i tenen tot el suport d’aquest govern per a superar junts aquesta crisi”, ha apuntat el regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella.

Pla Impuls Autònoms

Aquesta mesura arriba per a complementar el Pla d’Impuls als Autònoms onders, dotat amb un milió d’euros, que va posar en marxa l’Ajuntament davant la crisi econòmica provocada per la Covid-19 i que hui dia ja ha pagat la totalitat en ajudes a 480 autònoms.

L’objecte de totes dues línies d’ajudes és evitar que el tancament temporal dels negocis derive en el tancament definitiu i tinga com a conseqüència la pèrdua de llocs de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari