Onda convoca 25 beques de formació en pràctiques per a oferir una primera oportunitat a estudiants onders

Onda convoca 25 beques de formació en pràctiques per a oferir una primera oportunitat a estudiants onders
04/02/2021 -

L’Ajuntament d’Onda continua avançant en la seua aposta per oferir oportunitats als joves i ha convocat, una edició més, les beques remunerades de formació en pràctiques a estudiants universitaris i de formació professional. Així, el govern municipal, tal com es va comprometre, amplia les beques en quantia, un total de 25, i remuneració, que serà de 600 euros mensuals per a 20 hores setmanals. El pressupost total que destina el consistori ascendeix a 39.120 euros.

Els interessats tenen un termini de 15 dies per a presentar les seues sol·licituds i poden consultar ja les bases en el Butlletí Oficial de la Província i en l’apartat d’ús de la web municipal www.onda.es. La duració mínima de les mateixes és de dos mesos encara que, en el cas que la formació pràctica d’alguna de les beques concedides siga acceptada per la universitat o centre educatiu en què la persona beneficiària estiga cursant els seus estudis com a pràctiques acadèmiques externes, curriculars, d’estudis oficials i/o màster, aquesta podrà sol·licitar un increment en la duració de la beca pel temps necessari de conformitat amb el que dispose el centre. Com a novetat també cal destacar que si la persona beneficiària té un grau de discapacitat superior al 33% tindrà dos punts extra i també es prioritzarà a aquells estudiants en què tots els membres de la unitat familiar estiguen en l’atur.

Els becaris es formaran en les àrees de Biblioteca, Museu, Promoció Econòmica, Esports, Igualtat, Secretaria, Tresoreria, Urbanisme, Medi Ambient, Contractació, Informàtica, Serveis Socials, Educació i Joventut.

“Des de l’equip de govern som conscients que l’experiència és un punt clau per a trobar ocupació, per això treballem per obrir el camí als joves onders amb la condició que puguen guanyar experiència, aprendre i conéixer com es treballa en una institució pública, que segur els servirà de molt per a encaixar en la seua primera ocupació”, ha destacat Elena Albalat, regidora de Recursos Humans.

Beques FUE-UJI

En paral·lel, l’Ajuntament ja ha incorporat a cinc acabats de titular a temps complet per a ajudar-los a sumar experiència i reforçar durant uns mesos el servei públic. Es tracta d’unes beques, emmarcades en el pla ‘Nova Oportunitat’ i en col·laboració amb la VA SER-UJI, amb les quals s’ofereix una formació pràctica a persones desocupades del municipi que hagen finalitzat els seus estudis universitaris, amb la finalitat de complementar la seua formació teòrica en les dependències municipals. La inversió del govern municipal és de 56.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari