El programa #OndaBonica arranca amb l'actuació en les escales de la Moreria

El programa #OndaBonica arranca amb l'actuació en les escales de la Moreria
31/01/2020 -

L’ajuntament d’Onda ha començat a executar el pla d’embelliment #OndaBonica amb la remodelació de les escales de la Moreria. Una actuació que farà accessible aquest punt de pas entre dos carrers, Historiador Bernardo Mundina i el carrer Recinte, i acabarà amb el seu actual estat de degradació. Es tracta d’una reivindicació històrica dels veïns a la qual ara posa solució l’equip de govern.

Així, amb aquesta obra es modernitzarà i embellirà la zona amb revestiment ceràmic, tant en la construcció d’una rampa accessible com en la zona d’estada, en la qual es col·locaran un banc i dues cadires amb acabats de material ceràmic d’una empresa ondense. El pla d’acció #OndaBonica estableix que en tots els projectes s’use material ceràmic ondense i que les empreses constructores siguen també locals. En CEVISAMA es presentaran la resta de projectes, la inversió total dels quals supera els 400.000 euros.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha visitat aquest matí les obres i ha detallat als veïns l’actuació, explicant que “#OndaBonica és una ambiciosa iniciativa que convertirà la nostra ciutat en un lloc més amable, acollidor i accessible”. En aquesta ocasió la ceràmica serà de ‘El Molino’ i la constructora és Lahuerta Chiva.

“La ceràmica és el nostre senyal d’identitat i el manteniment econòmic de milers de famílies ondenses, per això Onda es posarà bonica amb els nostres taulells, millorant l’atractiu dels nostres carrers i places i dinamitzant un sector al qual tant li devem”, ha apuntat Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari