Onda promociona el seu parc logístic a Regne Unit i ofereix bonificacions fiscals de fins al 95% a les empreses

Onda promociona el seu parc logístic a Regne Unit i ofereix bonificacions fiscals de fins al 95% a les empreses
13/10/2020 -

L’Ajuntament d’Onda i la Cambra de Comerç de Castelló han arrancat la campanya de promoció internacional d’Onda Logistic, l’ambiciós pla d’acció del govern que lidera Carmina Ballester per a cridar al talent, atraure inversions i sumar noves oportunitats a Onda i a la província de Castelló.

Així, Regne Unit ha sigut el primer objectiu triat per a promocionar el parc logístic amb el principal argument de les bonificacions fiscals de fins al 95% a les empreses que aposten per Onda. En concret, l’Ajuntament els bonificarà el 50% de l’Impost d’activitats Econòmiques (IAE) durant els dos primers anys d’activitat empresarial, el 25% durant el tercer i quart any i el 10% per al cinqué any. A més, el descompte del 50% en l’IAE també s’aplicarà a les empreses que creen ocupació, que utilitzen cogeneració i per a aquelles construccions, instal·lacions i obres que es realitzen en els polígons industrials amb menys de la meitat d’ocupació. Per part seua, les cooperatives tindran un descompte del 95% en aquest impost municipal.

D’altra banda, el consistori també ha obert una línia d’ajudes per a les empreses i autònoms, situats a la ciutat, que contracten veïns i veïnes del municipi, amb subvencions que oscil·len entre els 500 euros per als contractes de, almenys, sis mesos i els 4.500 euros per contracte creat de llarga duració o indefinit.

A més, a través del Centre d’Ocupació Monteblanco s’ofereix formació a la carta per a les empreses, el servei d’agència de col·locació i la disponibilitat d’aquestes renovades instal·lacions.

Tour per les empreses onderes

Tots aquests avantatges competitius s’està encarregant d’explicar-les a les empreses la mateixa alcaldessa, Carmina Ballester, en un recorregut que està realitzant per les principals empreses onderes. La primera visita va tindre lloc en Frutinter, majorista de fruites i verdures que empra a més de 500 persones i exporta 158 milions de quilos anuals a 9 països i factura més de 100 milions d’euros a l’any. Els directius de Frutinter també van agrair el suport institucional de l’Ajuntament i totes les mesures del pla Onda Logistic.

Després de la visita, Ballester va apuntar que “estem treballant per a consolidar Onda com a sinònim d’estabilitat, de competitivitat i d’oportunitats per a fer créixer a les nostres empreses. Per això des de l’Ajuntament continuarem invertint per a posar el millor parc industrial al servei del millor talent internacional”.

12 milions de m²

El parc industrial d’Onda està conformat per 15 polígons, més de 12 milions de metres quadrats i més de 500 empreses actives. A fi de millorar la competitivitat i facilitar l’arribada de noves empreses, l’Ajuntament ha traçat un pla d’inversió per a dotar-lo de les millors infraestructures i recursos. Durant aquest any s’ha destinat més d’1,5 milions d’euros per a executar el carril bici interurbà que connectarà la ciutat amb els polígons, la instal·lació de càmeres de seguretat i un centre de control, la canalització per a fibra òptica, el canvi de lluminàries a led, la millora de l’asfaltat, instal·lació d’hidrants contra incendis o la millora de zones verdes.

Tota la informació sobre els polígons, avantatges fiscals i serveis es poden consultar en www.ondalogistic.com en tres idiomes: espanyol, francés i anglés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari