Onda posarà en marxa en 2021 el bo comerç amb una injecció de 250.000 euros en els establiments locals

Onda posarà en marxa en 2021 el bo comerç amb una injecció de 250.000 euros en els establiments locals
28/12/2020 -

Els onders podran gaudir en 2021 del bo comerç, que impulsa l’Ajuntament d’Onda, amb el qual es beneficiaran de descomptes en les seues compres en els establiments locals. Així, des de l’equip de govern ja s’està treballant en les bases que regularan aquesta iniciativa i que suposarà una injecció directa de 250.000 euros en els comerços adherits, que es multiplicarà amb l’aportació dels veïns.

L’objectiu d’aquesta ambiciosa aposta és incentivar el comerç a Onda i aconseguir que les compres es queden a la ciutat i revertisquen en les economies familiars. Mitjançant aquest sistema, els empadronats a la ciutat podran sol·licitar el seu bo i, amb ell, beneficiar-se de descomptes en productes i serveis de comerços i establiments locals. Després, l’Ajuntament liquidarà a cada comerç l’import descomptat.

“Tal com ens vam comprometre, una vegada passada la campanya nadalenca posarem en marxa els bons per a ajudar els nostres comerciants a tirar avant fora de temporada alta i, alhora, aconseguir que les inversions dels onders es queden a Onda, perquè revertiran en el desenvolupament econòmic i progrés de la nostra ciutat”, ha explicat l’alcaldessa, Carmina Ballester.

Al costat del comerç

Cal recordar que aquesta no és l’única mesura que ha implantat el govern local per a ser útil als emprenedors locals. Durant la pandèmia l’Ajuntament va posar en marxa el Pla Impuls, dotat amb un milió d’euros, per a ajudar als autònoms al fet que mantingueren la seua activitat durant la crisi.

D’altra banda, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló es va crear l’aplicació Onda.Shopping, mitjançant la qual els onders poden veure en un clic els comerços i locals de la ciutat, conéixer les seues ofertes, productes i serveis i fins i tot posar-se en contacte amb ells de manera directa. L’App compta també amb un sistema de fidelització a través de codis QR per a sumar punts promocionals en els diversos comerços.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari