Onda calfa motors per als dies grans de la Fira 2023

Els concerts, bous i processó marquen el primer cap de setmana de les festes d’Onda

Onda calfa motors per als dies grans de la Fira 2023

Onda calfa motors per a gaudir dels dies grans de la Fira 2023, que arrancarà de manera intensa aquest cap de setmana i s’allargarà fins al pròxim 29 d’octubre. Penyes, veïns, veïnes i visitants s’uniran entorn de les festes a partir d’aquest divendres 20 amb un cap de setmana marcat pels bous, els concerts de grans artistes i la processó del Salvador.

La Reina Infantil i la seua Cort d’Honor seran les encarregades d’inaugurar la fira d’atraccions aquest divendres a les 18.30 hores en l’avinguda Serra d’Espadà, i serà a les 23.00 hores quan la Reina realitze la Crida, amb posterior correfoc, per a donar la benvinguda oficial a la Fira amb pirotècnia.

El dissabte, per part seua, estarà marcat pels actes taurins, amb exhibició de caps de bestiar i embolada. Però també pels concerts: a les 23.00 hores serà el concert de Sidecars i de Loquillo en el Recinte Multiusos.

El diumenge, la devoció pel Santíssim Salvador serà protagonista amb la processó general a les 20.00 hores amb el seu recorregut habitual. El grup valencià Bombai amb l’Orquestra Simfònica de la SAMVO acomiadarà el primer cap de setmana també en el Recinte Multiusos a les 23.30 hores.

Actes del cap de setmana

Així, aquests són tots els actes del primer cap de setmana de la Fira d’Onda 2023:

Divendres 20

18.30 h En el recinte firal, inauguració oficial de la fira d’atraccions per la Reina infantil i la seua Cort d’honor, i obertura de la fira de venda ambulant en l’avinguda Serra d’Espadà.

20.00 h En la plaça d’Espanya, inauguració de la Taverna del Tord.

21.30 h En el Pla, festa d’animació DJs, amb Adri Martínez.

23.00 h Des del Pla, Crida de la Reina anunciant a la població l’inici de les festes. Seguidament, “Theos Foc”, correfocs de la companyia Scura Splats. (Es recomana portar roba vaquera i gorra, i tindre molta precaució). A continuació, espectacle itinerant d’Onda Big band.

2.00 h En el recinte de festes, Nit de Djs.

Dissabte 21

8.00 h Entrada de bous i a continuació desafiament de ramaderies de Germán Vidal i Fernando Machancoses.

12.00 h Volteig de campanes i tret de tronadors. Obertura del ZOCO, Fonda del Vi, en la pista exterior del pavelló Víctor Cabedo.

13.00 h Cercavila de la Fira, amb la Banda de la Unió Musical, i ofrena de flors als patrons de la vila, amb la presència de la Reina, Reina infantil i corts d’honor, corporació municipal i penyes acompanyades per xarangues i amb el tradicional cant de l’himne del Salvador a l’església.

17.00 h Exhibició i prova de dos bous braus de les ramaderies de:

– Isabel Flores, de nom Garsa, amb el núm. 7, G-9 i cabells negres.

– Hereus. de José Cebada Gago, de nom Pergaño, amb el núm. 48, G-9 i pèl sard.

A continuació, els bous patrocinats per les penyes:

– Bous de Mollalta, de nom Submís, amb el núm. 28, G-7 i pèl torrat ratllat. Patrocinat per ACT l’Esquivadora.

– Sergio Centelles Badal, de nom Raterillo, amb el núm. 10, G-19 i pèl acolorit llavat. Patrocinat per la Penya Stan-k.

Durant la vesprada, exhibició de caps de bestiar de la ramaderia Germán Vidal.

Al carrer Cervantes, orquestra Modena 22.45 h Traca tradicional, pel recorregut dels bous.

23.00 h Concert. En el Recinte Multiusos, en primer lloc, concert de Sidecars i a continuació Loquillo en directe amb el seu gira El Rey.

Bous embolats. La primera embolada es farà en el Raval de Sant Josep, a càrrec de les emboladores “La Siesta”, i la segona en el Pla, a càrrec dels emboladores “Consultora”.

A continuació, embolada del bou patrocinat per la penya L’Esquivadora, en el Pla, i finalitzaran les embolades amb el bou patrocinat per la penya Stan-K, en el Raval.

2.00 h En el recinte de festes, Nit de Djs, amb Carles Carceller i Adri Martínez.

Diumenge 22

11.30 h A l’església de l’Asunción, missa solemne en honor al Santíssim Salvador amb la participació de l’Arxiconfraria dels Sants Patrons de la ciutat d’Alzira. Cantarà el Cor Parroquial de l’Asunción, dirigit per María Ortega Álvaro.

12.00 h A la Casa de la Cultura, obertura de l’oficina temporal de Correus de la XXX Exfilnucol Fira 2023, “El Temps” organitzada pel Cercle Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme Ibn al Abbar d’Onda.

16.30 h En el Camp Municipal Bitles Serranes, Campionat de Fira d’Onda. Organitza Grup d’Esplai Esportiu Bitles Serranes.

17.00 h En el camp municipal Enrique Saura, partit de lliga Comunitat Grup Nord, CD Onda -Recanvis Colón CF.

18.00 h A l’auditori, concert de la Banda Simfònica de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda.

20.00 h. Processó general amb l’assistència de la reina, reina infantil amb les seues corts d’honor, representants dels barris i autoritats. En el Raval de Sant Josep es cantarà l’himne del Santíssim Salvador i, a continuació, des del Castell, focs artificials a càrrec de Pirotècnia Martí.

23.30 h Concert de Bombai amb l’Orquestra Simfònica de la SAMVO, en el Recinte Multiusos.

2.00 h En el recinte de festes, Nit de Djs, amb Óscar Bernat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari