Onda i la Cambra de Comerç potenciaran el sector ceràmic i el turisme local

Onda i la Cambra de Comerç potenciaran el sector ceràmic i el turisme local
30/03/2022 -

En la seua aposta per la promoció turística i la posada en valor del patrimoni històric-cultural del municipi, l’Ajuntament d’Onda i la Cambra de Comerç de Castelló han signat un conveni de col·laboració, per valor de 6.000 euros. L’objectiu és poder promocionar el turisme local a través de la potenciació del sector ceràmic.

En aquesta línia, totes dues entitats busquen que aquesta col·laboració servisca per a afavorir i acréixer el turisme de la ciutat, sent el sector ceràmic el punt de partida i principal impulsor. Cal destacar que aquest conveni s’ha signat en el marc de la iniciativa Qualicer.

Aquest congrés, que se celebrarà els dies 20 i 21 de juny de 2022, és un dels esdeveniments més rellevants en el món de la ceràmica, abastant gran interés i atraient públic internacional. Gràcies a aquest acord, la Cambra de Comerç fomentarà, planificarà i desenvoluparà la promoció de l’activitat turística ondera i impulsarà la cultura vinculada al sector ceràmic.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat els beneficis que suposen per a la ciutat aliances com aquesta amb la Cambra de Comerç i defensa la projecció del turisme a través de la ceràmica. “El sector ceràmic forma part del nostre ADN. Un patrimoni cultural forjat al llarg dels segles, que ens identifica a nosaltres, els onders. No hi ha millor manera d’atraure l’interés turístic que a través del nostre senyal d’identitat”, ha assenyalat Ballester.

Onda Logistic

Cal destacar que el treball conjunt de les dues entitats ha resultat essencial per a l’èxit d’Onda Logistic, aconseguint que empreses com la multinacional en e-commerce Amazon o la distribuïdora de fàrmacs COFARES decidisquen instal·lar-se en el municipi.

A més, el consistori juntament amb la Cambra de Comerç ha dut a terme una campanya de màrqueting digital per a arribar a inversors d’altres països com el Regne Unit i França amb l’objectiu de trobar nous inversors interessats en l’amplitud de terrenys, beneficis fiscals i la qualitat de vida que ofereix Onda.

Foment del sector ceràmic

En paral·lel, l’Ajuntament d’Onda i la Cambra de Comerç de Castelló han signat un conveni de col·laboració, per valor de 6.000 euros, que s’emmarca en la iniciativa Qualicer.

Aquest congrés, que se celebrarà els dies 20 i 21 de juny de 2022, és un dels esdeveniments més rellevants en el món de la ceràmica, abastant gran interés i atraient públic internacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari