Onda celebra el Dia de l'Orgull LGTBI i reivindica la igualtat real i la llibertat individual dels ciutadans

Ballester: “Continuarem lluitant per la igualtat real perquè a Onda no ens importa a qui estimes, ens importa que sigues feliç”

Onda celebra el Dia de l'Orgull LGTBI i reivindica la igualtat real i la llibertat individual dels ciutadans
26/06/2020 -

La ciutat d’Onda ha celebrat aquest matí el ‘Dia de l’Orgull LGTBI’ amb un acte institucional en el qual s’ha llegit un manifest per a reivindicar la igualtat real entre sexes i defensar la llibertat individual de tots els ciutadans. A més, l’Ajuntament ha instal·lat un banc pintat d’arc de Sant Martí en la plaça del Pla, enfront de l’edifici consistorial, per a visibilitzar el compromís de la ciutat amb el col·lectiu LGTBI.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, el regidor de Joventut, Vicent Bou, i l’artista onder i drag queen, Chabelita Love, han sigut els encarregats de llegir el manifest davant les desenes de veïns que s’han congregat en El Pla. Després, s’ha procedit a la solta de globus amb els colors de l’orgull.

“Des de la casa de tots els onders em compromet al fet que continuarem lluitant tots els dies per la igualtat real de tots els ciutadans d’Onda. Perquè a Onda no ens importa a qui estimes, ens importa que sigues feliç”, ha manifestat Ballester.

Per part seua, Chabelita Love ha ressaltat la necessitat que té el col·lectiu LGTBI de reivindicar amb més força que mai i instant les administracions dur a terme accions per a aconseguir arribar a la fi de la carrera per la igualtat i la no discriminació del col·lectiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari