Onda celebra el Dia de l'Orgull i reivindica la igualtat i diversitat de les persones

Onda celebra el Dia de l'Orgull i reivindica la igualtat i diversitat de les persones
28/06/2022 -

L’Ajuntament d’Onda i el poble onder s’han unit hui per a defensar els drets del col·lectiu LGTBIQ+. En el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, el Raval de San José ha acollit aquest matí la lectura d’un manifest institucional, en el qual han destacat les paraules de diversitat, igualtat i amor.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha assenyalat que: “Ens correspon a tots assumir el compromís amb la lluita per la igualtat i les llibertats individuals de totes les persones. Per això hui continuem reivindicant el dret de tots a ser orgullosament lliure”.

L’acte ha comptat també amb la presència de Chabelita Love, símbol del col·lectiu a la ciutat, qui s’ha pronunciat al·legant que: “Hem d’aconseguir arribar a la fi de la carrera per la igualtat i la no discriminació de les persones LGTBIQ+”, i ha realitzat una actuació davant el públic onder.

Després d’això, s’han llançat uns globus de colors per a simbolitzar la llibertat d’estimar a qui es vulga estimar, sense barreres, independentment del sexe, la raça, el color i la ideologia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari