El fenomen literari Blue Jeans enamora a centenars de fans en la seua primera xarrada literària a Onda

Bou: “Acostem a Onda escriptors de gran importància nacional perquè servisquen d’exemple i motivació a les noves generacions”

El fenomen literari Blue Jeans enamora a centenars de fans en la seua primera xarrada literària a Onda
15/02/2020 -

El fenomen de la literatura milennial, Francisco de Paula, més conegut com a Blue Jeans, enamora a centenars de fans onders en la seua primera xarrada literària en la sala d’actes de la Casa de la Cultura.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha donat la benvinguda al famós escriptor, qui després de la seua xarrada amb els seguidors ha signat el seu últim llibre El puzle de cristall, la segona part de la trilogia La Xica invisible.

La cita literària ha estat fora de la gira de signatures 2020, ja que encara no ha eixit a la llum la tercera i última part de la seua actual trilogia, La promesa de Julia.

“Acostem a Onda a escriptors de gran importància nacional perquè servisquen d’exemple i motivació a les noves generacions”, ha destacat Bou. A més, ha recalcat que “és una oportunitat única per a dinamitzar, més si cap a les visites a la biblioteca municipal”.

“Aquesta xarrada s’ha emmarcat dins de la campanya ‘Onda més que oci’, la qual pretén englobar jornades culturals que comptaran amb la presència de joves creadors, youtubers, escriptors i altres professionals motivacionals”, ha remarcat l’edil. Abans de finalitzar l’acte, es va realitzar el sorteig de diversos exemplars de les seues novel·les entre els assistents a la presentació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari