Onda celebra el I Campionat 'OneWheel' en el qual han participat més de 200 joves

Onda celebra el I Campionat 'OneWheel' en el qual han participat més de 200 joves
20/06/2022 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per la mobilitat sostenible i el col·lectiu jove, ha organitzat durant tot el cap de setmana un pioner campionat de ‘OneWheel’. Així, un total de 227 joves se n’han pujat a aquesta taula elèctrica que està causant furor als Estats Units. Es tracta d’un vehicle compost per una única roda ampla en el centre de la taula que funciona amb energia elèctrica.

El lloc triat per a celebrar aquesta competició no podria ser un altre que el Casal Jove, en el qual s’han habilitat diferents circuits per a cada modalitat. D’una banda, han hagut de demostrar la seua destresa sobre la taula elèctrica per a superar diversos obstacles d’altura amb rampes, mentre que, d’altra banda, han pogut competir en la modalitat de sprint.

A més, l’organització de l’esdeveniment ha habilitat una zona d’aprenentatge perquè aquelles persones que ho desitjaren pogueren practicar abans de participar en la competició, així com una zona musical i un avituallament per a poder refrescar-se.

Sobre aquest tema, el regidor de Joventut, Innovació i Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Onda, Vicent Bou, ha destacat: “És essencial fomentar entre els més joves l’ús de mitjans de transport sostenibles que ajuden a cuidar el nostre planeta”.

Diverestiu 2022

Cal recordar que el consistori va presentar un complet programa d’activitats per al Casal Jove durant el període estival, gràcies al qual els joves podran gaudir de manualitats, tallers i excursions. Així mateix, el 27 de juliol es realitzarà una gran festa de l’aigua en la qual els xiquets podran refrescar-se. Les persones interessades a realitzar alguna de les activitats poden apuntar-se de manera gratuïta a través d’un formulari en la pàgina web municipal joventut.onda.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari