Onda celebrarà el 'I Congrés del Benestar Emocional i la Salut Mental' el pròxim 1 d'abril

Onda celebrarà el 'I Congrés del Benestar Emocional i la Salut Mental' el pròxim 1 d'abril
06/03/2023 -

Onda celebrarà el ‘I Congrés del Benestar Emocional i la Salut Mental’ el pròxim 1 d’abril. El Teatre Mònaco serà l’escenari d’aquesta jornada pensada perquè els assistents tinguen eines amb les quals viure una vida més plena i més saludable. Miguel Ángel Díaz, president de l’Associació Nacional d’Intel·ligència Emocional (ASNIE); Álvaro Merino, formador expert en esports d’alta competició i Teresa Viejo, escriptora i periodista de llarga trajectòria professional, seran els protagonistes de les tres conferències.

L’esdeveniment es desenvoluparà entre les 9.30h i les 13.30h amb un to distés i amable, mesclant humor, música i idees transformadores. Els descansos entre cada ponència estaran animats pel grup teatral Guerrilla Impro, que donarà un toc còmic a la jornada.

Miguel Ángel Díaz, actual president d’ASNIE, donarà la xarrada ‘Intel·ligència emocional per a tots els dies’. Díaz porta més de 15 anys ajudant les persones a conéixer millor els seus estats emocionals i és un prestigiós conferenciant i formador especialitzat en l’àmbit del lideratge.

D’altra banda, Álvaro Merino és formador i conferenciant especialitzat en l’àmbit del coaching i la intel·ligència emocional. Ha sigut director acadèmic a l’Escola d’Estudis Universitaris Reial Madrid i ha treballat en l’àmbit empresarial i amb esportistes d’alt rendiment. La seua conferència es titula ‘Activa el teu talent: una mirada des del món de l’esport d’alt rendiment’.

Finalment, l’escriptora i periodista Teresa Viejo exposarà la seua ponència ‘Curiositat per a transformar la teua vida’. Vell és autora de huit llibres, quatre assajos i quatre novel·les traduïdes a diversos idiomes. Compta amb una llarga trajectòria periodística en televisió i actualment és ambaixadora de Bona Voluntat d’UNICEF.

Sobre aquest tema, el regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor, ha declarat: “Després del gran acolliment que ha tingut Onda Inspira en la nostra població, hem volgut fer un pas més amb l’organització d’aquest primer Congrés, on poder aprofundir amb prestigiosos experts en el camp de la intel·ligència emocional i fomentar la salut mental dels onders”. “Anime a tothom a apuntar-se a aquest nou esdeveniment, del qual segur eixirem amb moltes eines per a millorar la nostra vida diària”, ha assenyalat.

Es tracta d’un esdeveniment gratuït, però, per a poder assistir, serà necessari adquirir les entrades nominatives en entrades.onda.es, que estaran disponibles en la web el pròxim 8 de març a les 17h.

A més, s’obsequiarà els assistents amb el llibre ‘Som ASNIE: intel·ligència emocional per a tu’, que els ajudarà a afermar l’aprés durant el dia, es muntarà un photocall en l’entrada del Teatre Mònaco i hi haurà un espai perquè els ponents puguen signar els exemplars de les seues publicacions.

Tallers

Cal recordar que l’Ajuntament d’Onda celebrarà el taller ‘Intel·ligència emocional per a millorar el nostre món’ els dies 20, 23, 27 i 30 de març.

A més, a la fi d’abril se celebrarà un altre taller sobre autoestima amb la psicòloga Bàrbara Barrientos i una Jornada de Prevenció de la Conducta Suïcida amb grans experts en la matèria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari