Onda reprén els festejos de la mà de Pasqua Taurina i la Fira d'Abril

“Des de l’Ajuntament continuarem recolzant a totes les associacions que s’involucren en els festejos”

Onda reprén els festejos de la mà de Pasqua Taurina i la Fira d'Abril
09/04/2022 -

Els festejos populars han tornat a Onda per a omplir de música i color el Recinte Multiusos i voltants. Aquesta vesprada ha començat la Pasqua Taurina, un esdeveniment que durant les pròximes setmanes congregarà als millors retalladors i caps de bestiar en el XXV Concurs de Ramaderies. En ell, es donaran cita els ferros de La Paloma, Vicente Benavent, Fdo. Machancoses, La Espuela, Hns. Navarré, Juan José Laparte.

A més, enguany es realitzaran diverses jornades temàtiques com la ‘Liga del corro’, un especial Arriazu, un desafiament classificatori, Regne d’Aragó i una jornada especial basada en la sèrie de televisió ‘Joc de trons’ en el qual es batran en duel Reines versus Reis.

Per part seua, també s’ha celebrat la 4a edició de la Fira d’abril d’Onda, un esdeveniment que ha comptat amb el millor ambient andalús, grups flamencs i exhibicions de balls.

La tinenta d’alcalde i responsable de l’àrea de Cultura i Festes, María Prades, ha coordinat l’organització d’aquests festejos i ha assenyalat que: “Des de l’Ajuntament continuarem recolzant a totes les associacions que s’involucren en els festejos i fan que onders i visitants gaudisques d’unes jornades úniques”.

Dispositiu de seguretat

Cal destacar que l’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa un paquet de mesures de seguretat davant la Setmana Santa. Des de l’àrea de Seguretat Ciutadana s’ha coordinat un pla d’actuació previst per a la setmana festiva que integra a la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i serveis sanitaris.

Així, la Policia Local realitzarà més de 50 serveis de reforç. La majoria d’ells corresponen a regulació i control de trànsit, així com vigilància de la seguretat ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari