Onda concedeix el 'xec guarderia' a 145 famílies amb una inversió total de 95.000 euros

El govern municipal doblega l’aposta per la conciliació familiar i laboral amb ajudes de fins als 100 euros mensuals

Onda concedeix el 'xec guarderia' a 145 famílies amb una inversió total de 95.000 euros
15/11/2020 -

L’Ajuntament d’Onda aprovarà per Junta de Govern la concessió del xec guarderia a 145 famílies de la localitat per un import total de 95.000 euros. Es tracta del pla d’ajudes que es va comprometre l’alcaldessa, Carmina Ballester, a augmentar un 20% la subvenció per a totes les famílies, passant de 50 a 60 euros. Com a gran novetat, aquest curs es duplica l’import, fins als 100 euros, per a les famílies monoparentals o amb els progenitors en situació de desocupació.

Així, un total de 143 famílies amb fills matriculats d’entre 0 a 3 anys en un centre d’educació infantil de la ciutat rebran 660 euros durant el present curs per a fer front a les despeses durant aquest curs. Per part seua, dues famílies monoparentals rebran un total de 1.100 euros enguany.

Amb aquesta nova convocatòria d’ajudes es ratifica el compromís del govern municipal per doblegar l’aposta per la conciliació laboral i per dotar de més oportunitats a les famílies. Ballester, al costat de l’edil d’Educació i Formació, Estela Badenes, també es van reunir al juny amb els centres d’Educació Infantil per a comunicar-los la proposta, escoltar-los i ajudar-los a abordar la complicada situació de la crisi sanitària.

“En aquests moments de crisis hem d’estar més que mai al costat de les famílies i dels més petits, oferir-los recursos i ajudar-los a conciliar, alhora que incentivem l’escolarització en els centres educatius d’Onda, els qui demostren dia a dia la seua gran professionalitat”, ha apuntat la primera edil.

Pacte ‘Tots per Onda’

Cal recordar que l’objectiu de fomentar i reforçar la conciliació familiar i laboral era un dels punts reflectits en el Pacte ‘Tots per Onda’, consensuat per totes les forces socials, econòmiques i polítiques de la ciutat i aprovat per unanimitat en el Ple per tots els grups polítics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari