Onda tanca 2020 sumant una oportunitat laboral a 58 veïns a través de programes formatius i escola taller

Onda tanca 2020 sumant una oportunitat laboral a 58 veïns a través de programes formatius i escola taller
30/12/2020 -

Un total de 58 onders s’han incorporat a la plantilla de l’Ajuntament d’Onda durant les últimes setmanes a través de diversos programes formatius i laborals. Els nous treballadors, els contractes dels quals van des dels sis mesos fins a l’any i mig, es formaran en disciplines com l’hostaleria, jardineria o agricultura i, d’altra banda, reforçaran els principals serveis i àrees municipals. A més, una part d’ells es van incorporar com a controladors d’accessos, auxiliars de geriatria i informadors mediambientals.

En concret, aquests dies s’han incorporat 10 alumnes de l’Escola Taller d’Hostaleria i altres 10 de jardineria, més els cinc professors, que rebran una formació remunerada durant un any. Les últimes incorporacions han sigut les de tres joves del programa EMCUJU que exerciran la feina de casa en el telèfon 010 d’atenció a les víctimes de violència de gènere i les àrees de Cultura i Promoció Econòmica. Tots els programes són cofinançats entre l’Ajuntament d’Onda i la Generalitat Valenciana.

L’edil de Recursos Humans, Elena Albalat, al costat del responsable d’Ocupació, Salvador Aguilella, ha donat la benvinguda a l’equip municipal a tots els nous empleats i destacat que “continuem treballant per tirar avant programes formatius i iniciatives que ajuden a trobar una ocupació i sumar oportunitats als onders que el precisen”.

Et Formem i ECOVID

Prèviament ja es van incorporar, per un període de sis mesos, 19 veïns com a informadors mediambientals, auxiliars de geriatria i controladors d’accessos. Aquesta convocatòria respon al pla d’ocupació ECOVID, cofinançat per la Generalitat Valenciana i el consistori, que persegueix oferir una oportunitat laboral per a les persones majors de 30 anys que hagen perdut l’ocupació a conseqüència de la pandèmia.

En paral·lel, 10 persones desocupades també es van incorporar la setmana passada a la plantilla de l’Ajuntament d’Onda, per un període de sis mesos, com a auxiliars agrícoles. Es tracta del taller d’ocupació Et Formem, cofinançat pel Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana, que persegueix l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de persones en atur, amb especials dificultats d’inserció laboral, mitjançant un contracte de formació remunerat. El programa té un doble benefici: les persones desocupades aconsegueixen formació i, a més, se’ls garanteix una remuneració des del principi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari