Onda clausura amb gran èxit una atípica i segura Escoleta de Nadal

Onda clausura amb gran èxit una atípica i segura Escoleta de Nadal
08/01/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha donat per finalitzat, amb gran èxit, una edició diferent de l’Escoleta de Nadal en la qual han participat alumnes de primer d’infantil fins a sisé de primària. Més de 50 famílies s’han pogut beneficiar d’aquesta iniciativa posada en marxa pel consistori amb l’objectiu d’impulsar la conciliació familiar i laboral en l’època nadalenca.

Aquesta edició, el servei s’ha oferit en el CEIP PIO XII i s’ha modificat i adaptat als protocols establits per la Conselleria de Sanitat davant la crisi sanitària de la Covid-19, com és la reducció de la ràtio de xiquets per aula i l’augment de les mesures de prevenció com són la neteja i desinfecció de les sales i materials que s’han utilitzat.

Sobre aquest tema, la regidora d’Educació, Estela Badenes, ha destacat la importància d’aquest servei per als qui havien de continuar anant als seus llocs de treball. “En aquests moments és important que les famílies puguen superar la crisi sanitària i des de l’Ajuntament d’Onda continuarem donant suport a totes elles perquè ningú es quede arrere”, ha afirmat.

Cal recordar que l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda va decidir mantenir les bonificacions i tarifes de l’edició anterior per a fer més fàcil la tramitació i ajudar les famílies a poder utilitzar aquest servei. “Continuem apostant per la inclusió real, per això, a més, aquesta edició s’han incorporat monitors especialitzats per a poder atendre els xiquets i xiquetes amb necessitats especials, que han pogut participar al costat de la resta de companys i d’igual forma en totes les activitats”, ha subratllat Badenes.

Malgrat la difícil situació marcada per la pandèmia, els xiquets han gaudit d’excursions guiades per alguns racons del municipi com el renovat Centre OndaNatura del Molí de la Reixa, la plaça del carrer Cervantes i el pesebre municipal, així com de la visita de Papà Noel i els patges reals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari