Onda clausura l'Escoleta de Pasqua facilitant l'aprenentatge i la conciliació en 115 famílies

Onda clausura l'Escoleta de Pasqua facilitant l'aprenentatge i la conciliació en 115 famílies
12/04/2021 -

L’Escoleta de Pasqua que ha organitzat l’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per la conciliació laboral i familiar en períodes no lectius, clausura hui les seues portes després d’una intensa setmana de tallers, jocs, esports i activitats educatives que han pogut gaudir un total de 115 alumnes d’educació infantil i primària.

D’aquesta manera, el govern municipal continua complint el seu compromís amb els pares i mares onders i duu a terme iniciatives com aquesta, impulsada des de la regidoria d’Educació, que afavoreixen la conciliació. Totes les activitats s’han desenvolupat tenint en compte totes les mesures i protocols de seguretat davant la Covid-19.

“Des de l’Ajuntament continuem treballant per a millorar i ampliar el servei d’Escoleta en els períodes vacacionals de Nadal, Pasqua i estiu, tal com ens demanden les famílies onderes. L’objectiu d’aquest programa és triple: gaudir, aprendre i conciliar”, ha subratllat Estela Badenes, regidora de l’àrea d’Educació i Formació.

Peque Pasqua

D’altra banda, des de les regidories de Joventut i Biblioteques, Esports i Ciutat Saludable i Sostenible també s’ha programat durant aquests dies la Xiqueta Pasqua. Es tracta d’una original proposta amb infinitat d’activitats infantils gratuïtes que l’Ajuntament ha organitzat per a celebrar la festivitat i que han comprés divertits jocs tradicionals en família, gymkhanas, tallers de manualitats, rocòdrom, multiaventura, tallers de reforestació i herbolari, un escape Room, globoflèxia, tallers de ceràmica, jocs amb paracaigudes, zumba per a totes les edats, classes de seguretat viària amb quads, tricicles i tallers de manualitats, entre moltes altres activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari