Onda comença l'Escoleta de Pasqua permetent la conciliació a les famílies de 160 xiquets i xiquetes

Onda comença l'Escoleta de Pasqua permetent la conciliació a les famílies de 160 xiquets i xiquetes
11/04/2023 -

L’Escoleta de Pasqua d’Onda ha començat la seua activitat amb la matriculació de 160 xiquets i xiquetes. El nombre d’inscrits ha superat el de l’any passat, amb 140, demostrant que aquest recurs resulta fonamental per a la conciliació de les famílies. El servei es donarà els dies 11, 12, 13, 14 i 17 d’abril.

Enguany, la seu és el CEIP Mestre Caballero, on alumnes que van des de primer d’infantil fins a sisé de primària gaudiran d’un gran nombre d’activitats lúdic-educatives. L’horari de l’Escoleta és de 9.00 h. a 13.00 h., ampliable amb el servei d’acolliment matinal de 7.30 h. a 9.00 h. i vespertí de 13.00 h. a 14.30 h.

Els xiquets i xiquetes d’infantil tindran tallers d’expressió corporal, classes d’anglés, jocs esportius, tallers artístics, gimcanes i una excursió al parc de la Panderola amb jocs tradicionals de Pasqua.

D’altra banda, per a l’alumnat de primària hi haurà el mateix tipus d’activitats adaptades a la seua edat. A més, els matriculats en primer i segon faran una visita al Museu del Taulell Manolo Safont i els de tercer, quart, cinqué i sisé; a la piscina. Per a acabar, el dilluns 17 hi haurà una gran festa de comiat.

Sobre aquest tema, el regidor d’Educació, Vicente Ramón, ha declarat: “El programa de l’Escoleta uneix diversió, exercici i ensenyament per a ajudar les famílies a conciliar en aquestes vacances escolars”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari