Onda concedeix el xec escola infantil a 138 famílies amb una inversió total de 86.000 euros

Onda concedeix el xec escola infantil a 138 famílies amb una inversió total de 86.000 euros
16/11/2021 -

L’Ajuntament d’Onda aprovarà en els pròxims dies el pagament de les ajudes pendents del xec guarderia a 138 famílies onderes per un import total de 86.640 euros. Es tracta del pla d’ajudes que es va comprometre l’alcaldessa, Carmina Ballester, a augmentar un 20% la subvenció per a totes les famílies, passant de 50 a 60 euros. Com a gran novetat, aquest curs s’ha duplicat l’import, fins als 100 euros, per a les famílies monoparentals o amb els progenitors en situació de desocupació.

Així, un total de 136 famílies amb fills matriculats d’entre 0 a 3 anys en un centre d’educació infantil de la ciutat es podran beneficiar d’un total de 660 euros per a fer front a les despeses del curs. Per part seua, dues famílies monoparentals rebran un total de 1.100 euros enguany.

Amb aquesta nova convocatòria d’ajudes es ratifica el compromís del govern municipal per doblegar l’aposta per la conciliació laboral i per dotar de més oportunitats a les famílies onderes.

“En aquests moments difícils hem d’estar més que mai al costat de les famílies onderes i dels més xicotets, oferir-los recursos i ajudar-los a conciliar, alhora que incentivem l’escolarització en els centres educatius d’Onda, els qui demostren dia a dia la seua gran professionalitat”, ha apuntat l’edil de Formació i Educació, Estela Badenes.

Pacte ‘Tots per Onda’

Cal recordar que l’objectiu de fomentar i reforçar la conciliació familiar i laboral era un dels punts reflectits en el Pacte ‘Tots per Onda’, consensuat per totes les forces socials, econòmiques i polítiques de la ciutat i aprovat per unanimitat en el Ple per tots els grups polítics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari