Onda aconsegueix una oportunitat laboral per a més del 50% dels veïns en risc d'exclusió social

Ballester: “No volem que a Onda ningú es quede arrere, per això obrim noves oportunitats a les persones que més ens necessiten

Onda aconsegueix una oportunitat laboral per a més del 50% dels veïns en risc d'exclusió social
23/12/2020 -

Un total de 29 veïns d’Onda en risc d’exclusió social han trobat treball gràcies al programa formatiu ‘Onda amb el teu’. Es tracta de més de la meitat dels alumnes dels 50 que han participat en aquesta edició de la iniciativa que fomenta la inserció de persones desfavorides per a formar-los com carretillers, monitors de menjador, tècnics de neteja i desinfecció, així com en capacitats com a ofimàtica, castellà o manipulador d’aliments i productes hortofructícoles. A més, molts altres alumnes han realitzat ja una entrevista de treball i estan pendents de la seua incorporació al món laboral en els pròxims dies.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, al costat del regidor de Benestar, Família i Majors, Óscar Valero, han sigut els encarregats de clausurar aquesta edició i d’entregar els diplomes als alumnes en un acte celebrat en el Centre de Formació i Ocupació Monteblanco.

“Des d’aquest Ajuntament no volem que a Onda ningú es quede arrere, per això obrim noves oportunitats a les persones que més ens necessiten. En aquest equip de govern apostem per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns oferint-los eines útils per a garantir-los un bon futur laboral. Perquè no hi ha inversió més rendible que la formació per a obrir noves oportunitats i esperança de futur”, ha apuntat Ballester.

Cal recalcar que el projecte d’itineraris integrats d’inserció sociolaboral ‘Onda amb el teu’ està cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana.

Per part seua, Valero ha agraït als alumnes el “treball i disposició en la participació en cadascun dels tallers realitzats, sense el vostre esforç i dedicació res d’això seria possible. Enhorabona pel vostre treball”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari