Onda aconsegueix reinserir al mercat laboral a 18 veïns en risc d'exclusió social del programa 'Onda amb tu'

Onda aconsegueix reinserir al mercat laboral a 18 veïns en risc d'exclusió social del programa 'Onda amb tu'
08/11/2020 -

Durant el mes d’octubre l’Ajuntament d’Onda ha aconseguit reinserir al mercat laboral a 18 veïns en risc d’exclusió social del programa ‘Onda amb tu’. Es tracta del 36% dels alumnes que actualment estan formant-se en el Programa d’Itineraris Integrats d’Inserció Sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social. L’objectiu últim d’aquesta iniciativa és fomentar la creació de noves oportunitats laborals i formatives per als veïns d’Onda.

Així l’ha anunciat l’edil de Benestar Social, Óscar Valero, després de reunir-se amb els tècnics municipals per a avaluar l’evolució de les accions del programa. Els 50 ciutadans que participen en ‘Onda amb tu’ continuaran formant-se durant tot el mes de novembre i s’esperen noves contractacions laborals.

Aquest programa compta amb sessions d’orientació laboral, cursos de formació i atenció psicosocial personalitzada que ajuden les persones participants a trobar una oportunitat laboral o millorar les seues capacitats en la cerca d’ocupació. Totes aquestes activitats es duran a terme en el reformat Centre de Formació per a l’Ocupació Monteblanco.

Sobre aquest tema, Valero ha remarcat que “des de l’Ajuntament posem tota la nostra obstinació a donar la mà i donar suport als qui més el necessiten amb l’objectiu d’ajudar-los a aconseguir la inclusió real en el món laboral”.

L’actuació està cofinançada per la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana i per a poder dur a terme totes les activitats s’ha contractat quatre tècnics d’ocupació, dues psicòlogues, un prospector d’ocupació i un auxiliar administratiu que donaran suport a tots els participants i realitzaren un seguiment de la seua activitat per a orientar-los en el procés d’inserció laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari