Onda es consolida com el municipi gran que paga abans als seus proveïdors amb quatre dies de mitjana

Onda es consolida com el municipi gran que paga abans als seus proveïdors amb quatre dies de mitjana
10/02/2021 -

El Ple de l’Ajuntament d’Onda ha donat compte aquest matí de la informació econòmica corresponent a l’últim trimestre de 2020 així com del període mitjà de pagament als proveïdors de l’administració local, consolidant-se com el municipi gran de la província que abans paga amb quatre dies de mitjana, segons dades del Ministeri d’Hisenda. Així, el consistori compleix amb la Llei de Morositat que estableix un termini màxim de 30 dies per a pagar les factures.

El regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, també ha explicat que l’Ajuntament compleix amb els paràmetres de despesa estipulats per la Llei d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera i que la situació comptable i financera del govern municipal està sanejada.

“Fruit de la gestió eficient de tot l’equip d’hisenda i intervenció de l’Ajuntament els nostres proveïdors estan cobrant en el mínim temps possible, molt per davall de la mitjana d’altres grans ciutats, perquè en aquests moments de crisi sanitària i econòmica no ens podem permetre tindre factures en el calaix mentre els autònoms, les empreses i les famílies l’estan passant malament”, ha apuntat l’edil.

Aposta per la transparència

D’altra banda, la corporació municipal ha aprovat per unanimitat l’adhesió de l’Ajuntament a la Xarxa d’Entitats Locals per a la Transparència i Participació Ciutadana de la FEMP. Es tracta d’un pas més que dóna Onda, reconeguda com la ciutat més transparent de la província per la Universitat Autònoma de Barcelona, en el seu objectiu de promoure l’avanç de les polítiques de transparència i reforçar i incrementar la confiança dels ciutadans en els governs locals.

“Hem iniciat el camí de la transparència i no volem parar-nos ací, per la qual cosa continuem treballant per a crear una administració de tots i per a tots on l’obscurantisme no tinga lloc”, ha assenyalat el regidor d’Innovació, Vicent Bou.

Agraïment a la població

Per part seua, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha començat la sessió amb una sentida mostra de condolença a totes les víctimes de la Covid-19 a Onda i, així mateix, ha expressat l’agraïment de tota la corporació municipal a aquells treballadors que estan en primera línia fent front a la pandèmia i cuidant dels veïns.

“En aquests moments tan durs és necessari traslladar un missatge d’esperança a la població, perquè només si continuem actuant de manera responsable i continuem treballant de forma unida per no deixar-nos a ningú pel camí aconseguirem véncer al virus. Que ningú dubte que aquest Ajuntament continuarà estant al costat de tots i cadascun dels nostres veïns i veïnes”, ha manifestat la primera edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari