Onda constituirà tres nous polígons com a Entitat de Gestió i Modernització per a sumar competitivitat

Onda constituirà tres nous polígons com a Entitat de Gestió i Modernització per a sumar competitivitat
14/07/2022 -

Onda ha acollit hui la presentació del projecte de constitució de la segona Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de la ciutat i de la província de Castelló, que abastarà les àrees industrials de Trencadella, Corral Roig i Colomer. L’objectiu d’aquesta reunió ha sigut avançar en la seua creació, traçar vies d’acció i potenciar les aliances per a augmentar la competitivitat, aconseguir una gestió professionalitzada i atraure avantatges fiscals.

A la cita han acudit empresaris i empresàries que han format part del Grup de Treball, representants de l’Ajuntament, i l’empresa GaIndustriales by Romina Moya. L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha volgut agrair el compromís del teixit empresarial en aquest projecte, ja que “la vostra presència ací denota interés, ganes de millorar les vostres empreses i il·lusió per créixer. I això és una cosa que ens uneix, perquè l’objectiu d’aquest equip de govern és potenciar la vostra activitat i que això repercutisca positivament a la ciutat. I crec que junts ho estem aconseguint”, ha manifestat la primera edil.

En els últims mesos, des que començaren els primers tràmits per a la constitució de la segona EGM, la comissió promotora ha estat treballant en la confecció de la documentació necessària, així com en l’elaboració del Pla d’Actuació. Ara, els següents passos són la constitució oficial de l’EGM, la qual es preveu que arribe a principis de 2023, i amb ella, grans millores en les àrees, com ara inversions més quantioses i periòdiques, avantatges fiscals i bonificacions, creixement de la competitivitat i professionalització.

Però el projecte no es deté ací, perquè “el compromís d’aquest govern municipal és seguir amb tots i cadascun dels polígons d’Onda, per a créixer i consolidar aquesta ciutat com un dels millors destins industrials”, ha assegurat Ballester, perquè la constitució de la segona EGM no és el final de res, sinó el principi de tot, i aquestes aliances publicoprivades estan posicionant Onda com a referent mundial en el sector ceràmic i centre logístic del Mediterrani.

Sud-13, un exemple a seguir

El projecte de constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització en Trencadella, Corral Roig i Colomer, segueix els passos de la primera EGM constituïda a Sud-13. Una iniciativa publicoprivada que està suposant molt bons resultats en la zona, com ara un augment de la inversió, millores en els serveis, modernització de les infraestructures i, sobretot, està servint com a gran al·licient per a l’arribada de grans companyies que trien Onda per a assentar-se o expandir-se.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari