Onda comptarà amb una nova zona de jocs infantils aquàtics

L’Ajuntament trau a licitació el projecte per a dinamitzar el parc de la ceràmica en època estival

Onda comptarà amb una nova zona de jocs infantils aquàtics
17/04/2022 -

Els veïns d’Onda podran reunir-se al parc de la ceràmica per a refrescar-se durant els mesos més calorosos d’estiu, ja que l’Ajuntament ha tret a licitació, en el portal de contractació pública, l’execució d’una nova zona infantil amb elements aquàtics.

D’aquesta manera, l’equip de govern municipal compleix el seu compromís de generar una nova zona en la qual els més xicotets podran divertir-se durant l’estiu i que servirà com a element decoratiu durant l’hivern.

Aquesta actuació compta amb un pressupost base de licitació de 150.232,36 euros i les empreses que estiguen interessades a dur-la a terme poden presentar les seues propostes fins dilluns que ve 25 d’abril.

Cal destacar que, amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament físic, funcional i social dels menors, la instal·lació comptarà amb jocs accessibles per a tota mena de capacitats. A més, es posarà en marxa utilitzant sistemes avançats de gestió per a reduir el consum d’aigua i energia elèctrica.

En aquest sentit, el regidor de Ciutat Saludable, Paco Pastor, ha destacat: “Volem convertir el parc de la ceràmica en un lloc de trobada perquè els veïns puguen gaudir durant el període estival”.

Nou circuit Pump Track

En paral·lel, l’Ajuntament continua generant nous espais en els quals els veïns puguen conviure. En aquesta línia d’acció es troben les obres d’un nou circuit Pump Track per a bicicletes i patinets que ja s’han iniciat amb l’objectiu d’ampliar l’oferta esportiva del municipi. Aquesta actuació comptarà també amb un circuit infantil i una zona de jocs per als més xicotets.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari