Onda contracta 29 persones per un any mitjançant els programes EMPUJU i ECOVID

Onda contracta 29 persones per un any mitjançant els programes EMPUJU i ECOVID
01/12/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per promoure el talent jove i donar una nova oportunitat als onders en situació de desocupació, ha contractat 29 persones per període d’un any mitjançant els programes EMPUJU i ECOVID, cofinançats pel Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana.

Així, a través del projecte EMPUJU hui s’han incorporat 11 joves menors de 30 anys que reforçaran les àrees de turisme, comerç, serveis socials, igualtat, comunicació, cultura o intervenció. Per part seua, la iniciativa ECOVID permet donar una oportunitat a 18 onders, majors de 30 anys i en situació de desocupació, que s’encarregaran, en la seua majoria, de vetlar pel compliment dels protocols anti COVID i controlar els accessos d’edificis municipals com a instal·lacions esportives, Casal Jove, centres educatius, Ajuntament, Casa de la Cultura o museus. Així mateix, tres dels nous treballadors exerciran com a auxiliars a domicili per a les persones majors i un com a auxiliar de Biblioteca. Tots els contractes són de 12 mesos i a jornada completa.

“Donem l’oportunitat a joves i majors de continuar sumant experiència laboral alhora que fomentem l’ocupació local”, ha ressaltat alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester.

Connexió Jove

D’altra banda, cal recordar que en la línia d’ajudar als joves en la seua incorporació al mercat laboral l’Ajuntament ha creat el servei ‘Connexió Jove’ amb l’objectiu de guiar i orientar-los en el seu enlairament professional després de finalitzar els estudis.

Aquesta nova iniciativa naix des de l’Agència d’Ocupació Onda Inserida i és gestionada pels professionals d’aquesta, els qui acompanyen als onders en el seu enlairament cap al sector professional. El servei es dirigeix tant a aquells que acaben d’acabar els seus estudis de secundària, batxillerat o universitat, com a aquells que opten per compaginar els seus estudis amb un treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari