Onda converteix el castell en l'epicentre d'activitats familiars amb circ, titelles, tallers i teatre

Onda converteix el castell en l'epicentre d'activitats familiars amb circ, titelles, tallers i teatre
21/06/2022 -

El castell d’Onda es convertirà aquest estiu en l’epicentre del turisme familiar amb una variada i completa programació pensada especialment per als més xicotets. El cicle ‘Un estiu al castell’ ha sigut presentat hui i inclou més de 20 activitats com a visites teatralitzades pel castell i centre històric, festival de circ, visites guiades, taller d’arqueologia, festival de marionetes o la sessió nocturna d’astronomia ‘Onda sota les estreles’.

Les responsables de les àrees de Promoció Econòmica, Maria Baila, i Cultura i Festes, María Prades, han presentat aquest matí de manera conjunta tota la programació que arranca el 25 de juny amb una visita guiada a la Cova de l’Algepsar, que se succeirà al llarg de juliol, agost i setembre, igual que les visites teatralitzades. El cap de setmana del 8 i 9 de juliol se celebrarà al castell una nova edició de ‘Ple de Titelles’, un festival de marionetes que atrau cada any a centenars de famílies.

Com a gran novetat, del 29 al 31 de juliol se celebrarà ‘Katapulta!’, un gran festival de circ en la pròpia fortalesa de les 300 torres que inclourà actuacions de ‘La troupe Malabó’. ‘Circ l’Espina’, i ‘Circolos’. Altres dos esdeveniments que s’espera gran afluència de públic és ‘Onda sota les estreles’, on els onders i visitants podran conéixer les constel·lacions i planetes el dissabte 20 de juliol; i la ruta poètica Ibn Al-Abbar que es desenvoluparà el dissabte 3 de setembre.

“Aquesta campanya compleix un doble objectiu: incentivar el turisme cultural amb esdeveniments de primer nivell i, d’altra banda, posar en valor un dels recursos patrimonials més importants de la província i primera fortalesa accessible de la província, com és el nostre castell”, ha assenyalat Maria Baila.

Per part seua, Prada de Conflent ha posat l’accent que “el nostre objectiu és transmetre al públic de Castelló i València que Onda és una ciutat amb un patrimoni únic i amb experiències inoblidables a oferir al visitant a tan sols uns pocs minuts de casa”.

Totes les activitats són gratuïtes encara que en les visites i tallers es requereix reserva prèvia a través de l’Oficina de Turisme d’Onda, bé presencialment, trucant al telèfon 964 602 855 o per correu electrònic escrivint a turismo@onda.es La programació completa es pot consultar en www.ondaturismo.es

Fira Medieval

D’altra banda, també s’ha anunciat que la Fira Medieval se celebrarà aquest any del 12 al 14 d’agost i, després de superar la pandèmia, torna al seu format original amb parades comercials pel centre històric, tornejos, recreacions històriques, espectacles teatrals i molts més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari