Onda convoca les ajudes a esportistes d'elit i joves promeses locals

Onda convoca les ajudes a esportistes d'elit i joves promeses locals
12/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha publicat la convocatòria d’ajudes 2020 per a esportistes d’elit i joves promeses locals, menors de 25 anys. L’objectiu de les mateixes és ajudar a finançar les despeses federatives, el desplaçament als llocs d’entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la seua modalitat esportiva.

Cal destacar que el govern municipal ha decidit incrementar el pressupost total de les ajudes dels 10.000 anys d’edicions anteriors fins als 12.000 euros amb la condició de millorar la prestació que rebran els esportistes.

Els joves tenen fins al pròxim 8 d’agost per a presentar la documentació i poden optar a una de les dues categories establides. D’una banda la d’esportistes d’elit reconeguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports durant l’any 2020, segons els resultats de 2019. I, d’altra banda, la categoria Promeses per a aquells que fins i tot no estant reconeguts com a elit hagen participat, almenys, en algun Torneig o Campionat de categoria internacional o nacional en la temporada passada, reconegut oficialment per la corresponent Federació esportiva segons els resultats de l’any 2019.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha destacat que “creem en l’esport en majúscules com a transmissor de valors, per això ajudem als esportistes d’elit i a les joves promeses perquè puguen continuar desenvolupant el seu talent i aconseguir els seus objectius esportius”.

També s’estableix com a requisit haver estat empadronat a Onda com a mínim un any durant els últims cinc anys, a comptar fins que finalitze el termini de presentació de les sol·licituds, fet que s’acreditarà adjuntant a la sol·licitud un volant d’empadronament col·lectiu amb data d’alta. Les bases completes es poden consultar en la web municipal www.onda.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari