Onda convoca les ajudes a esportistes d'elit i joves promeses locals amb un augment de la inversió

Onda convoca les ajudes a esportistes d'elit i joves promeses locals amb un augment de la inversió
22/10/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha publicat la convocatòria d’ajudes 2021 per a esportistes d’elit i joves promeses locals, menors de 25 anys. L’objectiu de les mateixes és ajudar a finançar les despeses federatives, el desplaçament als llocs d’entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la seua modalitat esportiva.

Cal destacar que el govern municipal, per segon any consecutiu ha decidit incrementar el pressupost total de les ajudes, passant dels 10.000 euros inicials als 12.000 euros de l’any passat i, per a enguany, s’augmenta fins als 15.000 euros amb la condició de millorar la prestació que rebran els esportistes.

Els joves onders tenen fins al pròxim 3 de novembre per a presentar la documentació i poden optar a una de les tres categories establides. D’una banda la d’esportistes d’elit de categoria nacional o Alta Competició reconeguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports durant l’any 2021, segons els resultats de 2020. I, d’altra banda, els esportistes reconeguts pels mateixos organismes com a Alta Competició o Promoció en l’àmbit autonòmic.

Per part seua, a la categoria Promeses poden optar aquells que fins i tot no estant reconeguts com a elit hagen participat, almenys, en algun Torneig o Campionat de categoria internacional o nacional en la temporada passada, reconegut oficialment per la corresponent Federació esportiva segons els resultats de l’any 2020.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha destacat que “creem en l’esport en majúscules com a transmissor de valors, per això ajudem als nostres campions, als esportistes d’elit i a les joves promeses onderes, perquè puguen continuar desenvolupant el seu talent i aconseguir els seus objectius esportius”.

També s’estableix com a requisit haver estat empadronat a Onda com a mínim un any durant els últims cinc anys, a comptar fins que finalitze el termini de presentació de les sol·licituds, fet que s’acreditarà adjuntant a la sol·licitud un volant d’empadronament col·lectiu amb data d’alta. Les bases completes es poden consultar en la web municipal www.onda.es i la sol·licitud es podrà tramitar via telemàtica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari