Onda convoca el concurs de cartells de la Fira de 2023 amb un premi de 700 euros per al seu guanyador

Onda convoca el concurs de cartells de la Fira de 2023 amb un premi de 700 euros per al seu guanyador
16/05/2023 -

Onda ha posat en marxa el concurs de cartells de cara a la Fira de 2023. Com en edicions anteriors, el certamen tindrà un únic guanyador que rebrà un premi de 700 euros. El disseny serà la portada del llibret amb la programació de les festes i servirà per a impulsar la seua difusió, promoció i coneixement.

Els dissenys presentats hauran de ser representatius i estar relacionats amb la Fira d’Onda. Quant al seu format, haurà d’adoptar forma vertical i presentar-se digitalment en un llapis de memòria. La grandària digital de la imatge ha de ser de 60 centímetres d’ample i 85 d’alt, amb una resolució de 300 ppp, en CMYK. Al costat de la còpia digital, s’aportarà una impresa en paper DIN A4. A més, en tots els dissenys ha de figurar el logo de l’Ajuntament d’Onda i les inscripcions “FIRA D’ONDA 2023” i “del 7 al 29 d’octubre”.

Per a participar és necessari presentar l’imprés de sol·licitud i els annexos de participació, que es podran obtindre en l’apartat de “Festes” de la web municipal o en les dependències de l’Ajuntament.

Les bases del concurs es publicaran al llarg de la setmana en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i en la pàgina web de l’Ajuntament d’Onda. El termini de presentació de dissenys finalitzarà el 24 d’agost. La persona premiada signarà el seu treball, si és possible, en l’acte de presentació del nou cartell el dia 31 d’agost.

Sobre aquest tema, la tinenta d’alcalde de l’àrea de Festes, María Prades, ha declarat: “Segur que serà una elecció difícil perquè el nivell dels candidats és sempre molt alt”. “Aquestes bases em fan una especial il·lusió perquè són els primers passos cap a la nostra setmana gran, la Fira d’Onda”, ha destacat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari