Onda convoca el veïnat per a sumar propostes en l'elaboració dels Pressupostos 2021

Onda convoca el veïnat per a sumar propostes en l'elaboració dels Pressupostos 2021
10/10/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha convocat a tots els veïns a participar i col·laborar en l’elaboració dels Pressupostos Municipals de 2021 a través de la plataforma de govern obert habilitada per a l’ocasió. Així, a través de la web participacio.onda.es el veïnat podran aportar les seues idees i suggeriments de millora per als seus barris des de hui mateix i durant tot el mes d’octubre.

Així, a través de la pestanya ‘Millorem Onda’ cada veí es trobarà amb un breu qüestionari sobre avaluació de serveis i aspectes a millorar en el seu barri. Després, des del servei d’Innovació Pública es recolliran les demandes i s’inclouran en els Pressupostos per a escometre-les durant l’any que ve.

El regidor d’Innovació Pública, Vicent Bou, ha assenyalat que “des de l’equip de govern treballem per sumar el talent i les aportacions del veïnat en el nou full de ruta per a l’any que ve, perquè entre tots millorarem Onda i la qualitat de vida dels nostres veïns”.

En paral·lel, també s’ha habilitat una bústia de suggeriments per a recaptar propostes genèriques dels veïns.

Ajuntament més transparent de la província

D’altra banda, cal recordar que l’Ajuntament d’Onda ha sigut reconeguda com la institució pública més transparent de la província de Castelló, per davant de la capital de la Plana, i la tercera de la Comunitat Valenciana, per darrere de València i Elx. Així ho ha ratificat la Comissió Coordinadora del Segell Infoparticipa que impulsa la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Observatori de Governança, Transparència i RSC de la Universitat Cardenal Herrera CEU.

La puntuació obtinguda per Onda en aquesta auditoria, que ha analitzat un total de 1.713 webs corporatives d’administracions públiques a Espanya, i concretament 291 a la Comunitat Valenciana, ha sigut del 90%, complint amb 43 indicadors dels 48 proposats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari