L'Ajuntament d'Onda convoca les subvencions a ONGD locals per a ajudes al desenvolupament durant 2020

Valero: “Els tests des de l’equip de Govern treballem de la mà de les ONGD ajudant a tirar avant als qui més ens necessiten”

L'Ajuntament d'Onda convoca les subvencions a ONGD locals per a ajudes al desenvolupament durant 2020
03/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha convocat, una edició més, la línia de subvencions en règim de concurrència competitiva dirigida a organitzacions no governamentals sense ànim de lucre per a ajudes al desenvolupament durant l’exercici 2020.

Així, el govern municipal finançarà amb un total de 40.000 euros aquells programes orientats a finançar projectes solidaris i socials de països en vies de desenvolupament.

Les sol·licituds es podran presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Onda (www.onda.es), on també es podran descarregar les bases així com la documentació necessària. La convocatòria es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província del passat dijous 2 de juliol i estableix un termini de 10 dies naturals per a la presentació de sol·licituds.

El regidor de Benestar Social, Óscar Valero, ha ressaltat que “Onda és una ciutat solidària que es preocupa per tirar una mà en aquells projectes que contribuïen a fer un món millor, més just i amb més oportunitats per a tots”.

D’altra banda, les entitats beneficiàries hauran d’estar legalment constituïdes i estar inscrites en el registre d’associacions de l’Ajuntament amb seu o delegació a la ciutat d’Onda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari