Onda convoca les subvencions de fins a 5.000 euros per a la rehabilitació d'habitatges i millora de l'accessibilitat

Les persones interessades poden sol·licitar aquestes ajudes fins al 31 d’octubre de 2022

Onda convoca les subvencions de fins a 5.000 euros per a la rehabilitació d'habitatges i millora de l'accessibilitat
14/04/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha convocat, una edició més, les tres línies d’ajudes per a rehabilitar habitatges. Aquesta mesura respon al compromís de l’actual equip de govern per millorar la qualitat de vida de les persones majors, així com embellir i adequar la zona centre de la ciutat, sumant valor cultural i artístic a aquesta zona tan concorreguda per visitants.

En concret, les subvencions comprenen la rehabilitació i pintura de façanes i cobertes de cases situades en el Centre Històric Protegit, amb aportacions de fins a 3.000 euros; l’adequació de qualsevol habitatge de la ciutat a les necessitats de les persones majors de 65 anys o amb un grau de discapacitat major del 65%, amb quanties de fins a 5.000 euros per als habitatges plurifamiliars; així com el cost de l’Informe d’avaluació de les edificacions, obligat per a aquells habitatges de més de 50 anys d’antiguitat, amb ajudes de 500 euros per a edificis plurifamiliars o residencials múltiples i de 300 euros per a habitatges individuals.

Sobre aquest tema, l’edil d’Ordenació del Territori, Juan López, ha destacat: “Aquest govern municipal no es detindrà fins a convertir cada zona degradada en una oportunitat de millorar la qualitat de vida dels veïns i recuperar el valor patrimonial del centre històric”.

Tota la informació així com les bases completes es poden consultar en la web municipal www.onda.es i les sol·licituds ja es poden tramitar, via seu electrònica, fins al mes vinent d’octubre. Poden beneficiar-se tant propietaris com arrendataris i comunitats de veïns.

Subvencions 2021

Cal destacar que, l’any passat, l’Ajuntament d’Onda va destinar una inversió rècord de 187.000 euros en ajudes a la rehabilitació d’habitatges. Les ajudes concedides han suposat un increment del 126% respecte a les concedides en 2020, que es van tramitar 36 expedients per un import total de la subvenció de 82.500 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari