Onda convoca les subvencions per a la realització de programes de participació ciutadana

Onda convoca les subvencions per a la realització de programes de participació ciutadana
28/03/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha convocat, una edició més, la línia de subvencions dirigida a associacions i entitats locals sense ànim de lucre que incentiva la realització de programes de participació ciutadana.

Així, el govern municipal finançarà amb un total de 35.000 euros aquelles iniciatives que fomenten iniciatives de participació ciutadana. La quantia màxima de l’ajuda a concedir serà del 75% del cost total del programa pel qual se sol·licita la subvenció. Les sol·licituds es podran presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Onda (www.onda.es), on també es podran descarregar les bases així com la documentació necessària.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha ressaltat que “des de l’Ajuntament estem treballant per a oferir als onders les millors activitats i programes participatius per a quan tornem a la normalitat”.

D’altra banda, les entitats beneficiàries hauran d’estar legalment constituïdes i estar inscrites en el registre d’associacions de l’Ajuntament amb una antiguitat mínima de dos anys.

Subvencions de joventut

D’altra banda, el govern municipal també ha activat la línia de subvencions dirigida a associacions i entitats locals sense ànim de lucre que incentiva la realització de programes d’oci i temps lliure per als joves onders.

Així, el govern municipal finançarà amb un total de 19.100 euros aquelles iniciatives que fomenten tallers, cursos, activitats culturals o altres accions pensades per a la joventut. La quantia màxima de l’ajuda a concedir serà del 75% del cost total del programa pel qual se sol·licita la subvenció. Les sol·licituds es podran presentar de manera telemàtica, en un termini de 20 dies, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Onda (www.onda.es), on també es podran descarregar les bases així com la documentació necessària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari