Onda crea l''Aula Mentor' per a promoure la formació i millorar les oportunitats laborals dels onders

Onda crea l''Aula Mentor' per a promoure la formació i millorar les oportunitats laborals dels onders
28/09/2022 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per la formació i la millora d’oportunitats dels veïns, posarà en marxa una ‘Aula Mentor’. Es tracta d’un espai en línia en el qual els onders comptaran amb un extens programa de cursos a distància en el qual podran millorar les seues competències de cara al món laboral.

Aquest projecte, que està subvencionat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), està impulsat per l’Ajuntament d’Onda en col·laboració amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional; i suposa una inversió de 4.000 € que ajudarà a generar un entorn d’igualtat d’oportunitats per als onders.

Així, les persones majors de 18 anys podran accedir a la formació en línia no reglada, flexible i amb tutorització personalitzada i obtenir un certificat després de superar els cursos. A més, el Consistori ha anunciat que posarà a la disposició de tots els veïns una sala d’informàtica en el Casal Jove amb l’objectiu d’oferir-los un espai equipat perquè puguen dur a terme els cursos.

En aquest sentit, l’edil responsable de Projectes Europeus, Vicent Bou, ha declarat: “Des de l’equip de govern municipal ens esforcem perquè els onders puguen formar-se, tinguen més oportunitats i estiguen preparats per a trobar ocupació”.

Cal destacar que el programa compta amb una oferta formativa de més de 200 cursos que es poden seguir des de qualsevol punt amb connexió a Internet o acudint a l’Aula Mentor, on els usuaris disposaran d’un equip i assessorament del personal municipal.

Les persones que es matriculen en algun dels cursos podran accedir a recursos formatius i material didàctic en línia, amb possibilitat de descàrrega. També comptaran amb dues convocatòries per a poder certificar els coneixements adquirits i tutories personalitzades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari