Onda s'alia amb els empresaris locals per a crear la primera Entitat de Gestió i Modernització en el polígon Sud-13

El govern municipal fomenta l’associacionisme empresarial per a modernitzar i sumar competitivitat a les àrees industrials

Onda s'alia amb els empresaris locals per a crear la primera Entitat de Gestió i Modernització en el polígon Sud-13
26/11/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha fet hui el primer pas per a constituir la que serà la primera Entitat de Gestió i Modernització de la província de Castelló en el polígon Sud-13, a l’empara de la Llei d’Àrees Industrials aprovada per la Generalitat Valenciana que obrirà les portes a plans d’ajudes i competitivitat empresarial.

Així, el govern municipal s’ha reunit hui, de manera presencial i telemàtica, amb els prop de 30 propietaris de parcel·les en el polígon Sud-13, al costat de la CV-10 i el Camí Fons, per a animar-los a associar-se amb l’objectiu de conjuminar recursos per a modernitzar i sumar competitivitat a aquesta àrea. Per a això, l’Ajuntament ha contractat a una empresa especialitzada per a ajudar-los a dur a terme aquest procés, conéixer les seues demandes i continuar treballant de la mà per a adequar les infraestructures industrials a les necessitats empresarials.

“Volem ser-vos útils per a ajudar-vos a créixer, a generar més negoci i ocupacions que deriven en una millor qualitat de vida per als ciutadans”, ha dit l’alcaldessa, Carmina Ballester, en la inauguració de la jornada que ha tingut lloc en el Centre d’Ocupació i Formació Monteblanco.

La primera edil també ha traslladat als empresaris que “en un món globalitzat on la competència ja no entén de fronteres és imprescindible remar tots junts pel progrés industrial de la terra que compartim. Amb el vostre potencial i els nostres recursos, junts podem arribar tan lluny com ens proposem”. De manera escalonada, l’Ajuntament continuarà treballant en la modernització de la resta d’àrees industrials per a aconseguir també aquesta acreditació que garanteix la qualitat i millors serveis.

Onda Logistic

En aquesta línia, el govern municipal ha posat en marxa el pla d’acció Onda Logistic per a cridar al talent, atraure inversions i sumar noves oportunitats a Onda. Els avantatges fiscals, els serveis personalitzats i la qualitat de les infraestructures ja estan donant els seus fruits amb noves grans inversions.

Pla d’inversions

Cal recordar que Onda ja està duent a terme inversions per més d’un milió d’euros per a millorar els serveis en els 12 milions de metres quadrats de sòl empresarial que disposa Onda i en la qual es troben instal·lades més de 500 empreses. Ja s’ha iniciat la construcció del carril bici que unirà part de la zona industrial, des del Baixador de Betxí, fins al nucli urbà. La instal·lació de 151 nous hidrants per a augmentar les mesures de protecció contra possibles incendis, la millora de zones verdes, la millora de l’enllumenat públic, la instal·lació de fibra òptica o de càmeres de seguretat, entre altres actuacions. Amb la previsible arribada de grans empreses a Onda, el consistori també ha establit les bases per a desenvolupar un nou Pla de Mobilitat Urbana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari