L'Ajuntament d'Onda crea al costat dels clubs esportius un nou protocol anti Covid-19

L'Ajuntament d'Onda crea al costat dels clubs esportius un nou protocol anti Covid-19
30/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha elaborat al costat dels clubs del municipi un nou protocol d’accés i ús de les instal·lacions esportives amb l’objectiu de reduir al màxim les possibilitats de contagi de la Covid-19.

D’aqueixa manera, hi haurà gel hidroalcohòlic en els accessos i eixides perquè totes les persones puguen desinfectar-se les mans, així com serà obligatori l’ús de màscara abans i després de cada activitat i mentre no es realitze cap pràctica esportiva o s’utilitzen les zones comunes.

A més, tots els clubs esportius d’Onda hauran d’enviar una sol·licitud per a poder utilitzar la instal·lació al correu electrònic deportes@onda.es de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament en el qual hauran d’incloure un registre amb relació d’horari de l’activitat i nom, cognoms, DNI i número de llicència de cada esportista perquè en cas que les autoritats sanitàries el sol·liciten que es poguera fer lliurament d’aquest.

Sobre aquest tema, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, José Vicente Iserte, ha destacat que la crisi sanitària de la Covid-19 “exigeix que extremem les precaucions”, i ha assegurat que “hem escoltat les peticions dels clubs i treballem braç a braç amb ells perquè els onders puguen tornar a practicar esport de manera segura”.

Així mateix, el consistori ha comunicat als clubs de la localitat que aquells esportistes i tècnics que hagen estat en contacte amb algun cas positiu de Covid-19 en els últims 14 dies o presenten algun tipus de simptomatologia relacionada amb el virus no podran accedir a la instal·lació esportiva.

Públic només en les competicions

L’Ajuntament ha traslladat als clubs que no es permet públic en els dies d’entrenament, però sí que podrà accedir única i exclusivament a les graderies de les instal·lacions els dies en què se celebre alguna competició, amb màscara i respectant la distància mínima interpersonal, així com amb un aforament reduït del 75%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari