Onda crea un nou servei per a orientar al col·lectiu jove en el seu impuls professional

Onda crea un nou servei per a orientar al col·lectiu jove en el seu impuls professional
11/06/2021 -

L’Ajuntament d’Onda es bolca, una vegada més, a ajudar als joves en la seua incorporació al mercat laboral i ha creat el nou servei ‘Connexio Jove’ amb l’objectiu de guiar i orientar-los en el seu enlairament professional després de finalitzar els estudis.

Aquesta nova iniciativa naix des de l’Agència d’Ocupació Onda Inserida i serà gestionada pels professionals d’aquesta, els qui acompanyaran als onders en el seu enlairament cap al sector professional. El servei es dirigeix tant a aquells que acaben d’acabar els seus estudis de secundària, batxillerat o universitat, com a aquells que continuaran estudiant després de l’estiu, però que volen compaginar els seus estudis amb un treball.

Amb aquest propòsit, el govern municipal pretén dotar als joves de formació d’utilitat per a l’àmbit laboral, emmarcada en les necessitats actuals del mercat i, sobretot, enfocada al col·lectiu jove i a les seues preferències. És per això que Onda Inserida ha llançat una campanya per a visibilitzar el servei que ofereix l’agència, i, al costat d’això, es llançaran qüestionaris perquè els joves puguen aportar les seues inquietuds i necessitats com a via bidireccional, amb la finalitat d’adaptar-se el màxim a ells.

A més, Onda Inserida també ofereix els seus serveis per a aspectes fonamentals com a preparació de currículum, tècniques efectives per a la cerca d’ocupació, afrontament i superació de l’entrevista de treball, a més de tramitar ofertes d’ocupació adaptades al perfil del candidat.

Sobre aquest tema, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha comentat que “amb aquest nou servei tirem una mà a tots els joves que viuen amb incertesa el final d’una etapa i el començament d’una altra, ja que en moltes ocasions la falta d’experiència és un llast per a la incorporació al mercat laboral. Des d’aquest govern continuem treballant per potenciar el talent dels nostres joves i facilitar-los oportunitats”.

Pràctiques i beques

D’altra banda, el consistori brinda l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades als joves onders en les especialitats d’administració, comerç, informàtica, premsa, comunicació i mitjans audiovisuals, dret, recursos humans, història, turisme, psicologia i igualtat i serveis socials. A més també, en col·laboració amb la Universitat Jaume I, també s’ofereixen beques per a aquells graduats que vulguen treballar en les diferents instal·lacions del consistori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari