Onda culmina la modernització del Mònaco

Onda culmina la modernització del Mònaco
12/10/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ja ha culminat les obres de modernització de l’escenari del Teatre Cinema Mònaco, que a partir d’ara compta amb la mateixa tecnologia que el Teatre Reial de Madrid.

Aquesta actuació ha contemplat una nova motorització de cortines i telons amb materials actuals de major resistència que els anteriors, la incorporació d’una nova caixa negra i l’actualització de la tramoia, el mecanisme per a efectuar canvis de decorat i efectes especials. A més, també es farà un canvi d’il·luminació i sonorització completa enfront de l’estat obsolet de l’anterior.

La regidora de Cultura, Maria Prades, ha explicat que “aquesta actuació era necessària i molt demandada pel veïnat, ja que si volem oferir les millors propostes culturals del país necessitem el millor teatre. Amb aquestes modernes instal·lacions continuarem treballant, quan la pandèmia ho permeta, per atraure a les millors companyies de teatre que ara ja podran disposar de les condicions òptimes per a poder actuar”.

#OndaLateCultura

Cal recordar que l’actual equip de govern ha apostat per convertir Onda en la capital cultural de la província, a través de la campanya #OndaLateCultura, i va tancar actuacions amb figures del teatre com María León, Quique San Francisco, María Castro o Antonia San Juan, a més del concert estrela de José Luís Perales que es va haver d’ajornar a l’any que ve a causa de la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari