Onda culmina la remodelació de la façana del Mercat Municipal

Onda culmina la remodelació de la façana del Mercat Municipal
17/12/2021 -

L’Ajuntament culmina les obres de remodelació de la façana del Mercat Municipal d’Onda, emmarcada en el pla d’embelliment urbà Onda Bonica. El nou mural ha sigut dissenyat per l’ondera Begoña Molina, sota el lema “Del camp a la taula”. El disseny resumeix les diferents baules d’una cadena alimentària justa, destacant la importància del comerç sostenible i de proximitat.

A més del mural a base de rajola gres porcellànic, s’ha procedit a la substitució i neteja de finestres i cancel·les. La remodelació de la façana millora la imatge exterior del mercat i ajuda a la promoció gastro turística d’Onda.

Es tracta d’un projecte de remodelació que es troba cofinançat al 50% amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu pluriregional d’Espanya.

Sobre aquest tema, l’edil responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i els fons FEDER, María Baila, ha assenyalat que “el nostre objectiu és conscienciar a la ciutadania sobre la importància del comerç de proximitat, ja que aquest és més just, sostenible i respectuós amb el medi ambient”.

Av. País Valencià

D’altra banda, han donat principi les obres de remodelació de l’artèria principal d’Onda en un bulevard comercial, més accessible, amb millors zones verdes i incorporant elements de Smart City.

El termini d’execució és de huit mesos i l’obra es realitzarà per trams a fi de causar els mínims inconvenients al trànsit rodat i veïns. El consistori actualitzarà en temps real en la web edusi.onda.es la informació sobre els talls de trànsit i fases d’obra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari