Onda culmina la remodelació de la pista esportiva i entorn del barri Monteblanco per petició veïnal

Onda culmina la remodelació de la pista esportiva i entorn del barri Monteblanco per petició veïnal
14/02/2021 -

Els veïns del barri Monteblanco ja poden gaudir de la renovada pista esportiva i embelliment de l’entorn després de les actuacions que ha dut a terme l’Ajuntament durant les últimes setmanes. Es tracta de la resposta a les demandes dels veïns per posar en valor aquesta zona del barri.

En concret, s’ha reasfaltat i pintat la pista que es trobava clivellada i degradada per falta de manteniment durant anys i, a més, s’han instal·lat noves tanques de seguretat al voltant i esteses a la zona de jocs infantils. D’altra banda, s’ha sanejat i pintat les casetes municipals annexes així com les escales i també s’ha instal·lat nou mobiliari urbà i pivots per a evitar l’entrada de vehicles a la nova pista i evitar deteriorar-la.

Sobre aquest tema, l’edil d’Ordenació del Territori, Juan López, ha assenyalat que “aquesta actuació era molt necessària, ja que millora la seguretat dels xiquets i veïns que usen diàriament la pista i, d’altra banda, s’embelleix aquesta zona del barri Monteblanco. L’objectiu no és un altre que oferir un espai més agradable practicar esport, de passeig i de convivència”.

Tres nous parcs infantils

D’altra banda, el consistori està invertint en més espais públics infantils en la seua aposta per millorar la qualitat de vida dels onders. En aquesta línia, recentment s’han instal·lat dos nous parcs infantils al carrer Luxemburg, ja que aquesta zona mancava de zones per als més xicotets i era una reivindicació històrica dels veïns, i al parc de la Panderola, que se suma al de la plaça Espanya. A més, està en previsió un més al costat del nou espai Pump Truck.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari