Onda inicia un curs de premsa ceràmica per a fomentar l'especialització en el sector

Onda inicia un curs de premsa ceràmica per a fomentar l'especialització en el sector
19/04/2021 -

La primera edició del Curs de Premsa Ceràmica, que ha posat en marxa l’Ajuntament d’Onda en la seua aposta per l’especialització dels onders en el sector ceràmic, ha donat inici hui amb una visita al centre de treball de Peronda Group. Un total de 20 alumnes han visitat el centre de treball de l’empresa ceràmica amb la finalitat de conéixer el procés en primera persona i acostar-se a la realitat laboral, i a més que la visita servisca de base per a les posteriors classes teòriques. L’instructor, al costat dels mateixos treballadors, han anat guiant als alumnes amb l’objectiu de mostrar-los cadascun dels passos del procés de premsatge ceràmic.

“Tenim els al·licients perfectes per a aconseguir l’objectiu que és la inserció laboral dels onders. Les empreses necessiten treballadors i nosaltres estem apostant per una formació especialitzada en el sector”, ha declarat el tinent d’alcalde responsable de l’àrea d’Hisenda i Ocupació d’Onda, Salvador Aguilella.

El consistori està treballant per a oferir als veïns d’Onda les millors eines de formació, amb les quals podran obtenir una ocupació de qualitat i estable. Per a això, l’Ajuntament ha traçat ponts amb les empreses d’Onda amb la idea de saber quines són les seues necessitats de personal i així oferir als onders una formació a mesura que impulse la dinamització econòmica.

Cal destacar que en aquesta edició ha augmentat la demanda femenina entre l’alumnat que s’ha interessat per especialitzar-se en el sector ceràmic.

Després de la finalització de les classes teòriques, els participants en el curs realitzaran, durant 75 hores, formació pràctica en 7 empreses amb seu a Onda: Falcó Ceràmiques, Peronda Group, Realonda, Keramez, Compacglass, Onix Ceràmica i Argenta Ceràmica. En la seua estada en pràctiques, els onders adquiriran experiència en l’empresa, així com en el sector, la qual cosa els donarà una espenta en la seua inserció laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari