Onda denuncia el veto a les seues infermeres escolars per part d'Educació

Onda denuncia el veto a les seues infermeres escolars per part d'Educació
18/09/2020 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i el regidor de Ciutat Saludable, Paco Pastor, s’han desplaçat aquest matí a la seu de la direcció territorial d’Educació per a reunir-se amb el director territorial, Alfred Remolar, i trobar una solució al veto imposat per la Generalitat a les infermeres escolars d’Onda.

No obstant això, “la trobada sola ha servit per a confirmar la prohibició, per part de la conselleria d’Educació, d’accés als centres educatius de les infermeres així com el caos que regna en la Generalitat sobre aquesta situació, passant-se el problema dels uns als altres i sense proposar solucions”, segons Ballester.

L’alcaldessa ha traslladat al director territorial que comunique per escrit les directrius concretes sobre les infermeres escolars amb la finalitat de poder prendre decisions sobre aquest programa municipal de prevenció i educació en salut per als alumnes onders. La resposta ha sigut que han de remetre el programa, el mateix que l’Ajuntament ja va entregar en conselleria durant el passat curs escolar i es va posar en marxa sense problema (i que també es pot consultar en la web www.onda.es), a València perquè ho estudie.

“La situació és un caos de gestió, de decisions contradictòries entre elles. Però des de l’Ajuntament continuarem oferint la mà al director territorial i continuarem treballant perquè aquest programa, que ja teníem en marxa el curs passat i que està completament encarrilat en l’educació dels xiquets i xiquetes d’Onda, puga seguir avant”, ha conclòs la primera edil.

Cal recordar que les infermeres escolars d’Onda, davant la prohibició d’accedir als centres educatius per considerar-les factor de risc de contagi, continuen desenvolupant el programa en dependències municipals, a l’espera que la Generalitat prenga una decisió ferma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari