Onda gaudeix de l'esport i la naturalesa en la 10a marxa 'Caminant per Onda' amb més de 650 senderistes

Onda gaudeix de l'esport i la naturalesa en la 10a marxa 'Caminant per Onda' amb més de 650 senderistes
11/09/2022 -

Onda ha celebrat hui la desena edició de la marxa senderista, ‘Caminant per Onda’ amb una elevada participació, perquè més de 650 onders s’han unit per a recórrer els 11 quilòmetres de ruta.

En un trajecte envejable on la naturalesa ha sigut la gran protagonista, els senderistes han pogut contemplar els paisatges naturals que envolten i emboliquen la geografia ondera, com són el ‘Riu Sonella’, el ‘Barranc de Santa Bàrbara’ i els ‘Coves Gelades’, entre altres.

Des de les 8 del matí els participants han anat eixint per grups des del Pla, acompanyats per guies titulats durant tot el camí. Així, famílies, parelles, grups d’amics i amigues, o fins i tot de manera individual, han format una marea de samarretes roses que ha projectat una estampa singular.

Sobre aquest tema, el regidor de l’àrea de Ciutat Saludable i Sostenible d’Onda, Paco Pastor, s’ha mostrat molt content per la participació de la població: “Any rere any, aquesta marxa té major acolliment. Els onders han gaudit d’una ruta divertida en la qual la naturalesa i l’esport han sigut els grans protagonistes”. “Des de l’Ajuntament continuarem impulsant iniciatives que ajuden a millorar els hàbits saludables”, ha afegit.

Cal destacar que després de finalitzar la marxa, el Consistori ha organitzat un menjar popular al carrer San Miguel que ha estat amenitzada amb música, i els més xicotets han gaudit de jocs infantils. A més, també s’ha realitzat un sorteig entre tots els participants amb regals per a poder utilitzar en les seues pròximes excursions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari