Onda derrocarà la torre de llum situada al carrer Sant Elías, petició històrica dels veïns del barri de San Joaquín

Les obres consisteixen en la demolició de l’edifici, el soterrament de les línies de tensió i el trasllat dels transformadors

Onda derrocarà la torre de llum situada al carrer Sant Elías, petició històrica dels veïns del barri de San Joaquín
08/07/2022 -

Comencen les obres per a la demolició de la torre elèctrica situada al carrer Sant Elías amb l’objectiu de millorar la seguretat dels veïns i reduir l’impacte visual. L’Ajuntament d’Onda ha començat l’actuació que eliminarà aquesta edificació, complint amb la reclamació que fa anys que fan els veïns del barri de San Joaquín. La instal·lació, situada enfront del col·legi públic Pius XII, tindrà una ubicació diferent en un lloc menys concorregut i molest per als onders.

Juan López, regidor d’Ordenació del Territori i Habitatge ha declarat que “està actuació compleix les demandes dels habitants d’Onda i aferma l’aposta del Consistori per millorar la seua qualitat de vida”. La demolició de la torre era una reclamació que porta anys pendent. “Aquesta obra servirà per a fer d’Onda un lloc més acollidor, embellint i condicionant l’entorn”.

La reforma consistirà en el soterrament de les línies d’alta tensió i el desplaçament del centre de transformació (CT) a un altre lloc més indicat per a aquesta mena d’instal·lacions. Després d’això, es procedirà a la demolició de la torre. A més, el xicotet jardí limítrof a l’aparcament que hi ha en aqueix tram del carrer Sant Elías comptarà amb un arranjament integral.

Onda Bonica

El Consistori d’Onda està duent a terme diverses actuacions per a fer de la ciutat un lloc més accessible i acollidor. En aquest moment estan en marxa les obres per a embellir el túnel d’entrada amb un gran mosaic ceràmic, la remodelació de l’avinguda del País Valencià, la creació del passeig verd del Riu Sonella, la col·locació d’una zona de jocs aquàtics al Parc de la Ceràmica, la reurbanització de la plaça de les Corts Valencianes i la construcció d’una ruta de Pump Truck per a bicicletes i patins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari