Onda es prepara per a les pluges i neteja de brosses els barrancs d'El Salvador i Partida Beniparrell

Onda es prepara per a les pluges i neteja de brosses els barrancs d'El Salvador i Partida Beniparrell
25/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda continua amb la seua campanya de neteja de barrancs com a mesura preventiva davant les pluges i amb l’objectiu últim d’evitar accidents i garantir la seguretat dels veïns. En aquesta ocasió, els operaris del consistori estan treballant en el desbrossament dels barrancs d’El Salvador i partida Beniparell. A més, també s’han sanejat els camins de Faraons, camí vell de l’Alcora, de la Talaia i Sènia Gaset.

“En aquestes dates mantenir els llits nets és fonamental per a prevenir desgràcies davant els episodis de pluges típics de la tardor. I els nostres veïns també es mereixen uns camins nets i arreglats, la qual cosa es tradueix en una major seguretat viària, ja que al no haver-hi brosses els cotxes poden transitar amb una major visibilitat i els qui practiquen esport fer-ho amb major seguretat”, ha destacat el regidor d’Ordenació del Territori i Habitatge, Juan López.

La campanya #OndaNeta segueix avant amb el condicionament de les zones perifèriques, una acció amb la qual el consistori pretén evitar emboços i futurs problemes com a inundacions o riuades d’aigua descontrolades.

Pla d’Ocupació Agrària

Cal recordar que durant aquest estiu l’Ajuntament d’Onda ha reforçat el servei de neteja i desbrossament de camins amb 28 operaris que han treballat durant dos mesos gràcies al Pla d’Ocupació Municipal. Es tracta de veïns onders en situació de desocupació que han pogut comptar amb aquesta oportunitat laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari