Onda acomiada una Fira 2021 molt participativa

Onda acomiada una Fira 2021 molt participativa
31/10/2021 -

Després de deu intensos dies de festa, cultura i fervor, Onda acomiada una Fira molt participativa i marcada per la responsabilitat i el civisme. Onders i visitants han omplit cadascun dels més de 80 actes programats per a tots els públics. La Missa solemne en honor a Sant Roque, la desfilada de carrosses, el concert de ‘Spanish Brass’ amb la banda simfònica de la UMSCO i el gran espectacle del mític grup ‘Seguretat Social’ amb l’Onda Big band han posat el fermall final a aquesta setmana màgica.

La responsable de Festes, María Prades, ha realitzat un balanç molt positiu de la Fira, després de l’aturada en 2020 per la pandèmia, i ha agraït molt especialment “el treball dels centenars de persones que han fet possible aquesta setmana tan especial: Consell de Festes, treballadors municipals, pastors, associacions i penyes, operaris del rode i, per descomptat, als cossos i forces de seguretat, personal d’emergències i equip de neteja. Cal no oblidar als hostalers, comerciants i treballadors que han donat servei durant tota la setmana als milers d’onders i visitants”.

L’edil també ha tingut paraules d’agraïment al comportament cívic de les penyes i casals, els qui en general “han complit amb la normativa i han col·laborat pel desenvolupament d’unes festes responsables”.

Dol per un aficionat taurí

L’Ajuntament d’Onda va suspendre ahir els bous de la nit com a mostra de respecte i condolença davant la defunció d’un aficionat taurí durant la vesprada d’ahir. La corporació municipal i tota l’afició taurina d’Onda traslladen les més sinceres condolences a la família i amics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari