Onda destina 349.900 euros a entitats socials per a continuar ajudant als veïns més vulnerables

L’Ajuntament d’Onda suma esforços amb les entitats socials per a fer front a la Covid-19

Onda destina 349.900 euros a entitats socials per a continuar ajudant als veïns més vulnerables
09/04/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat un total de 14 convenis de col·laboració per valor de 349.900 euros en ajudes a entitats socials perquè puguen continuar oferint els seus serveis i ajudar a les persones més vulnerables.

La junta de govern del consistori ha aprovat els convenis amb Càritas interparroquial, Creu Roja Espanyola, l’Associació de pares de persones amb discapacitat psíquica del Centre Ocupacional El Vaig moldre, la Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, COCEMFE Castelló, la Fundació Dany Cerebral Ateneu Castelló i les associacions: Quisqueya ONGD, AA.RR. Riu Sec i Síndrome de Down.

L’Ajuntament també destinarà aquestes ajudes a l’Associació Castelló Contra el Càncer, l’Associació Espanyola Contra el Càncer, l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló, l’Associació Provincial de familiars de persones amb Alzheimer i altres demències de Castelló, i la Fundació Amigó.

D’altra banda, la Parròquia Sant Bartolomé d’Onda també signarà un conveni de col·laboració amb el consistori per a poder seguir amb l’activitat del Menjador Social Municipal.

El regidor responsable de l’àrea de Benestar Social, Família i Majors, Óscar Valero, ha destacat la importància d’aquests convenis per a poder ajudar als veïns i ha afegit que: “La labor humana que realitzen aquestes associacions és fonamental i més en un moment tan complicat com la pandèmia de la Covid-19. Des de l’Ajuntament estem al costat de totes les associacions perquè puguen continuar prestant els seus serveis i millorar la qualitat de vida”.

Pacte Tots Per Onda

L’Ajuntament continua executant les mesures consensuades en el pacte social, econòmic i polític ‘Tots per Onda’, en el qual s’inclou la constitució d’una Mesa Social amb l’objectiu principal de coordinar totes les entitats i millorar els serveis socials que presten a les persones vulnerables.

Cal destacar que l’equip de govern va consensuar un augment dels convenis amb Càritas interparroquial i Creu Roja per a poder ampliar els serveis que ofereixen i no deixar a cap ondense desatés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari