Onda destina 355.900 euros a entitats socials per a ajudar als més necessitats

Onda destina 355.900 euros a entitats socials per a ajudar als més necessitats
04/06/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha signat 14 convenis de col·laboració per valor de 355.900 euros en ajudes a entitats socials amb l’objectiu que aquestes puguen continuar realitzant la important labor que duen a terme amb les persones més desfavorides i necessitades.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, ha renovat aquesta setmana la col·laboració amb Creu Roja, Associació Riu Sec, Associació de Castelló Contra el Càncer, Síndrome de Down, El Molí, Menjador Social de la Parròquia Sant Bartolomé, Caritas, Associació Espanyola Contra el Càncer, AFA Castelló, Cocemfe, Associació d’Esclerosi Múltiple, Quisqueya, Fundació Dany Cerebral Ateneu Castelló i Fundació Amigó.

El regidor responsable de l’àrea de Benestar Social, Família i Majors, i Seguretat Ciutadana, Óscar Valero, ha destacat la importància d’aquests convenis, la fi dels quals no és un altre que el d’ajudar a les entitats que contribueixen al benestar de la societat: “Des del nostre equip sempre hem estat al costat d’aquestes associacions perquè el treball, el gran esforç i la labor humanitària que exerceixen és fonamental”.

Onda i la seua labor social

Onda està conscienciada amb la labor humanitària i són freqüents les col·laboracions amb les entitats socials. El passat 2021, ja va signar 14 convenis, destinant un total de 349.900 euros a ajudar als veïns més desfavorits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari