Onda inverteix 40.000 euros en accions solidàries, sanitàries i educatives de cooperació internacional

Onda inverteix 40.000 euros en accions solidàries, sanitàries i educatives de cooperació internacional
26/04/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha concedit una subvenció a cinc ONG del municipi perquè puguen desenvolupar projectes de cooperació internacional en matèria d’Educació i en aspectes sociosanitaris.

La suma total de les subvencions és de 40.000 euros que es divideixen entre els diferents projectes que es van presentar a la convocatòria d’ajudes de cooperació internacional per a 2021, amb l’objectiu comú de millorar les condicions de vida de la població en aquelles zones o països empobrits. Són aquests col·lectius els que gestionen de manera directa els recursos econòmics aprovats vinculats a la construcció d’infraestructures bàsiques com a col·legis o centres mèdics.

Les ONG que es beneficiaran d’aquesta ajuda són: Mans Unides, KARIT- Solidaris per la Pau, Associació Quisqueya ONGD, Delwende- al servei de la vida i Creu Roja.

L’edil de Benestar Social, Família i Majors, Óscar Valero, ha declarat que “Onda és un poble solidari que sempre està disposat a acostar el muscle per a ajudar als qui més el necessiten”.

Ajudes municipals

En l’àmbit municipal, els Serveis Socials de l’Ajuntament han concedit un total de 771 prestacions durant l’any passat, amb una inversió total de 342.000 euros destinada a ajudar als onders que van sol·licitar suport en aquests moments difícils.

El govern municipal compleix així amb el seu compromís, ratificat en el Pacte Tots per Onda, de reforçar la cobertura dels serveis socials durant la pandèmia i ampliar les ajudes a altres col·lectius fins ara oblidats, com les famílies monoparentals i celíacs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari